מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניה לפסיכיאטראירנה11/06/2012
שלום רב,
הובחנתי כהיפוכונדרית לפני שנתיים. טיפלתי באסטו וריספונד כחצי שנה. לאחר שיפור משמעותי, הפסקתי אל הטיפול.
שנה וחצי הכל היה בסדר, עד לא מזמן כאשר כל התופעות חזרו.
פניתי שוב לפסיכיאטר, קיבלתי מרשם לתרופות.
אך אני קצת בלחץ ורציתי לשאול, האם הגדרת היפוכונדריה וטיפול פסיכיאטרי שלי כאמא יכולים להשפיע על הילד שלי.
האם מופיע באיזשהו מקום שאני מקבלת טיפול?
או שהמידע חסוי ונישאר אצל רופא בלבד?
תודה רבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה חלקית
שמוליק11/06/2012שלום אירנה.
אינני רופא, אבל עד כמה שידוע לי ישנה סודיות רפואית, והרופא מנוע מלהעביר מידע עלייך, אלא אם כן תבקשי ממנו להעביר מידע, ואז תצטרכי לחתום לו על ויתור סודיות רפואית.
אין לי תשובות לשאר השאלות.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק המון תודה
אירנה11/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לפסיכיאטר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/06/2012אם הטיפול בקופ'ח , האבחנה זמינה , פירוט הביקורים חסוי, זמין לפסיכיאטרים ופסיכולוגיים בלבד.
לגבי בנך, חשוב לזכור, שטיפול אמור לשפר את תפקודך ולהוביל מצב של סבל מופחת, מן הסתם, הדבר יתרום גם למשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)