פניה לפסיכיאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה לפסיכיאטר
    אירנה
    11/06/2012

שלום רב,
    הובחנתי כהיפוכונדרית לפני שנתיים. טיפלתי באסטו וריספונד כחצי שנה. לאחר שיפור משמעותי, הפסקתי אל הטיפול.
    שנה וחצי הכל היה בסדר, עד לא מזמן כאשר כל התופעות חזרו.
    פניתי שוב לפסיכיאטר, קיבלתי מרשם לתרופות.
    אך אני קצת בלחץ ורציתי לשאול, האם הגדרת היפוכונדריה וטיפול פסיכיאטרי שלי כאמא יכולים להשפיע על הילד שלי.
    האם מופיע באיזשהו מקום שאני מקבלת טיפול?
    או שהמידע חסוי ונישאר אצל רופא בלבד?
    תודה רבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פניה לפסיכיאטר

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

שמוליק
    11/06/2012

שלום אירנה.

אינני רופא, אבל עד כמה שידוע לי ישנה סודיות רפואית, והרופא מנוע מלהעביר מידע עלייך, אלא אם כן תבקשי ממנו להעביר מידע, ואז תצטרכי לחתום לו על ויתור סודיות רפואית.

אין לי תשובות לשאר השאלות.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק המון תודה

אירנה
    11/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניה לפסיכיאטר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/06/2012

אם הטיפול בקופ'ח , האבחנה זמינה , פירוט הביקורים חסוי, זמין לפסיכיאטרים ופסיכולוגיים בלבד.
    לגבי בנך, חשוב לזכור, שטיפול אמור לשפר את תפקודך ולהוביל מצב של סבל מופחת, מן הסתם, הדבר יתרום גם למשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו