מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה,דיכאון,העלאת משקל ומה שביניהםנעמה18/02/2008
שלום,
אני נוטלת לוסטראל כבר למעלה משנתיים.בתקופה זו העלתי כעשרה קילו ואני כעת עם משקל עודף קל.נורא קשה לי להרזות כי התיאבון שלי ממש גדול מאז שהתחלתי ליטול לוסטראל 50 מ"ג.
יש לציין,שלפני הטיפול בלוסטראל הייתי במשקל תקין,בכושר טוב ועם תיאבון יותר קטן.
האם התיאבון הגדול הזה לפחמימות ומתוקים מקורו בתופעות הלוואי של לוסטראל?
ניסיתי לעסוק בפעילות גופנית ולאכול לפי תפריט של תזונאית,אולם ממש קשה לי כי נהיה לי כל כך תיאבון גדול שכבר באותו היום אני נשברת ומתנפלת על אוכל בכמויות.
יש תחליף ללוסטראל המפחית תיאבון?
ניסיתי לפניו פרוזאק,סרוקסט ואדרונקס שלא התאימו.
לוסטראל הכי התאים לי אולם בעית המשקל נורא מעיקה עליי.
אני כבר חודשים "תקועה" בבית כי לא נוח לי לצאת עם הגוף שלי בחות ומצד שני אני לא יכולה להפסיק "לפטם"את עצמי(1.69 ס"מ ו-75 קילו).
הפסיכיאטר שלי פוטר את הבעיה שלי בהינף יד:"תעשי קצת כושר" או לכי שוב לפסיכואנליזה,אולם הוא לא מבין שבמיוחד לאחר פעילות גופנית אני מתנפלת על אוכל עוד יותר.,ואילו פסיכואנליזה של שנה כבר עברתי לא כל כך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעמה
ד''ר ערן ואדים הראל18/02/2008כל התרופות מהמשפחה של לוסטראל יכולות לגרום לעלייה בתאבון ובמשקל אם כי את נוטלת לוסטראל בכמות קטנה. יש אופציות אחרות לטיפול בדיכאון אם כי קיים סיכון שגם תרופות אחרות יגרמו לעלייה קלה במשקל. התאמת טיפול דורשת הכרות מעמיקה יותר ועל כן עלייך להיוועץ ברופא המטפל.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)