סרוקוול xr ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקוול xr ועייפות
    יעל
    12/06/2012

שלום שמי יעל ואני מאובחנת כחולה במניה דפקסיה חליתי בצבא לפני 10 שנים. תחילה הייתי מאוזנת עם ליטיום כ5- שנים .אחר כך עברתי לסרוקוול כדאי להיכנס להריון מה שליטויום לא מאפשר. עם נטילת התרופה במינון של 200 מ"ג נולד לי ילד בריא ושלם תודה לאל והייתי מאוזנת ממש בתקופת טיפולי פוריות וגם בזמן ההריון אך התקשתי מאוד לתפקד עם הילד בלילות ונלצתי להעזר בהורי ובעלי שיטפלו בו בלילה. תמיד היתה לי עייפות מטורפת עם הכדור אפילו לפני ההריון עבדתי רק בשעות הצהרים כי בבוקר לא הצלחתי לגרד את עצמיד מהמיטה. אני ממש הייתי מתוסכלת שלא יכלתי לקום בלילה לילד. מה גם שבעלי לא יכול לקום אליו כל הלילה בלי עזרה שלי. תופעה נוספת מלבד העייפות היא מעיין רפיון שרירים אם הילד היה בוכה לא הייתי מצליחה להחזיק אותו. בעקבות כך ניסינו לעבור בהדרגה ללמיקטל עם סרווקוול שהשילוב היה ממש לא טוב וכשנישארנו עם למיקטל 200 אין לי תאבון יש מחשבות טורדניות מעיין עיקצוצים בקרקפת קושי להירדם ותחושת מועקה.\ שאלתיהיא איך אני יכולה לחזור לסרווקל xr שעשה לי טוב ואיזן אותי ועדין לתפקד כאימא ולקיים חיי שיגרה / שאלה שנייה האם לחולי מניה דפרסיה יש מינון התחלתי ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקוול xr ועייפות

הוספת תגובה

• סרוקוול xr ועייפות - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    13/06/2012

שלום יעל
    אפשר להתחיל ב XR סרוקוויל 50 מג להתרגלות..
    תרופה יעילה שכדאי להתעקש לגביה.
    תרגישי טוב
    דר חרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקוואל xr

יעל
    21/06/2012

תודה רבה על התשובה מאז ביקרתי אצל הרופאה שלי אנחנו בהדרגה מורידים את הלמיקטל ומתחילים ב- 50מ"ג סרוקוואל xr האם יתכן שמינון זה יספיק לי אני יודעת שצריך להמתין פרק זמן כדאי לבדוק אבל האם לחולי מניה דפרסיה זה מינון קטן? ? כי בספרות המקצועית להפרעה ביפולרית יש מינון התחלתי גבוהה או שזה אינדבידואלי ויתכן שאם מינון זה עושה לי טוב אני אשאר איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקוואל xr

יעל
    21/06/2012

תודה רבה על התשובה מאז ביקרתי אצל הרופאה שלי אנחנו בהדרגה מורידים את הלמיקטל ומתחילים ב- 50מ"ג סרוקוואל xr האם יתכן שמינון זה יספיק לי אני יודעת שצריך להמתין פרק זמן כדאי לבדוק אבל האם לחולי מניה דפרסיה זה מינון קטן? ? כי בספרות המקצועית להפרעה ביפולרית יש מינון התחלתי גבוהה או שזה אינדבידואלי ויתכן שאם מינון זה עושה לי טוב אני אשאר איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקוואל xr - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    24/06/2012

כדאי להגיע למינון האפקטיבי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו