חרדה ופיהוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ופיהוקים
    שון
    18/02/2008

שלום רב,הנני נוטל אפקסור כמה שנים,נהגתי לקחת מינון גבוה של 2 עד 2 וחצי ליום בשלוש נטילות:בוקר צהריים וערב,פשוט נכנסתי לסחרור שלנטילות והתמכרות לכדור,הייתי מודד את מצב רוחי כל הזמן ותמיד שאפתי להגיע להרגשה אופטימלית שהיא סובייקטיבית כמובן.דפוס התנהגות זה התיש אותי לאחר תקופה לא מבוטלת וגם לא יכולתי לשאת יותר את תופעות הלוואי הקשות ובעיקרן הזיעה שנשטפה ממני ללא הרףוגרמה לי אי נוחות והסיתה את תשומת לבי.העיסוק בתופעות הלוואי:רצון לצנן את עצמי וצריכת דברי מאכל כאשר התעורר הצורך ליטול כדור, גזל המון דאגה וטרחה וכמובן שמאוד הגביל אותי בעשייה היומיומית וביכולת שלי לקחת אחריות.

היום,תודה למי שצריך להודות(לא אפרט מה גרם לשינוי מהסיבה שאני לא רוצה להאריך מדי וגם אני לא חושב שזו אינפורמציה שעשויה להועיל)אני במקום אחר ואני נוטלכדור אחד בלבד לפני השינה.
    יכולת התיפקוד שלי גדלה לאין ערוך וכן גם המעורבות והמחוייבות שאני מסוגל לקחת על עצמי.
    אך לדאבוני אני נאבק בתופעת לוואי של גלי פיהוקים שהיתה לי בעבר אך היום היא משמעותית יותר ומאוד כובלת אותי.גלי פיהוקים אלה ממש אלימים ומתבקשים,עיניי מזדגגות ואפי נוזל בזמן "שחרור" ואין ביכולתי להסתיר זאת,ריטואל זה חוזר על עצמו לפחות 5 פעמים ביום.ייקח זמן רב עד שאפגוש את הרופא של המרפאה המחוזית והטיפול בי מתנהל בעצלתיים,בגלל שהרופא האחרון שפגשתי פעם בודדת עוזב ומחכים למחליפו,בינתיים אין תאריך יעד ואני צריך להתמודד עם המחוייבויות היומיומיות והעבודה ואני בקושי מחזיק מעמד ובטח שלא יכול לקדם אף עניין.אני מאוד אודה מקרב לב אם תוכלו לגלות מזור לכאביי ולעזור לי בעיצה מועילה או בתרופה שתעזור
    לא ציינתי שאני בחור בן 37
    ברחשי הוקרה וכבוד שון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ופיהוקים

הוספת תגובה

• חרדה ופיהוקים

23/02/2008

לשון שלום
    פיהוקים לא תופעה שכיחה עם תרופות אך נראה שזה כן קשור לאפקסור שאתה נוטל. כאשר תרופה גורמת לתופעת לוואי משמעותית יש להחליפה. הפסקת אפקסור צריכה להיעשות בהדרגה מאחר והפסקת תרופה זו יכול לגרום לתסמונת של הפסקה. אין טיפול שניתן להציע לך נגד הפיהוקים אלה שינוי תרופתי. יש הרבה אלטרנטיבות אבל אתה חייב להתייעץ עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו