מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ופיהוקיםשון18/02/2008
שלום רב,הנני נוטל אפקסור כמה שנים,נהגתי לקחת מינון גבוה של 2 עד 2 וחצי ליום בשלוש נטילות:בוקר צהריים וערב,פשוט נכנסתי לסחרור שלנטילות והתמכרות לכדור,הייתי מודד את מצב רוחי כל הזמן ותמיד שאפתי להגיע להרגשה אופטימלית שהיא סובייקטיבית כמובן.דפוס התנהגות זה התיש אותי לאחר תקופה לא מבוטלת וגם לא יכולתי לשאת יותר את תופעות הלוואי הקשות ובעיקרן הזיעה שנשטפה ממני ללא הרףוגרמה לי אי נוחות והסיתה את תשומת לבי.העיסוק בתופעות הלוואי:רצון לצנן את עצמי וצריכת דברי מאכל כאשר התעורר הצורך ליטול כדור, גזל המון דאגה וטרחה וכמובן שמאוד הגביל אותי בעשייה היומיומית וביכולת שלי לקחת אחריות.
היום,תודה למי שצריך להודות(לא אפרט מה גרם לשינוי מהסיבה שאני לא רוצה להאריך מדי וגם אני לא חושב שזו אינפורמציה שעשויה להועיל)אני במקום אחר ואני נוטלכדור אחד בלבד לפני השינה.
יכולת התיפקוד שלי גדלה לאין ערוך וכן גם המעורבות והמחוייבות שאני מסוגל לקחת על עצמי.
אך לדאבוני אני נאבק בתופעת לוואי של גלי פיהוקים שהיתה לי בעבר אך היום היא משמעותית יותר ומאוד כובלת אותי.גלי פיהוקים אלה ממש אלימים ומתבקשים,עיניי מזדגגות ואפי נוזל בזמן "שחרור" ואין ביכולתי להסתיר זאת,ריטואל זה חוזר על עצמו לפחות 5 פעמים ביום.ייקח זמן רב עד שאפגוש את הרופא של המרפאה המחוזית והטיפול בי מתנהל בעצלתיים,בגלל שהרופא האחרון שפגשתי פעם בודדת עוזב ומחכים למחליפו,בינתיים אין תאריך יעד ואני צריך להתמודד עם המחוייבויות היומיומיות והעבודה ואני בקושי מחזיק מעמד ובטח שלא יכול לקדם אף עניין.אני מאוד אודה מקרב לב אם תוכלו לגלות מזור לכאביי ולעזור לי בעיצה מועילה או בתרופה שתעזור
לא ציינתי שאני בחור בן 37
ברחשי הוקרה וכבוד שון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ופיהוקים
23/02/2008לשון שלום
פיהוקים לא תופעה שכיחה עם תרופות אך נראה שזה כן קשור לאפקסור שאתה נוטל. כאשר תרופה גורמת לתופעת לוואי משמעותית יש להחליפה. הפסקת אפקסור צריכה להיעשות בהדרגה מאחר והפסקת תרופה זו יכול לגרום לתסמונת של הפסקה. אין טיפול שניתן להציע לך נגד הפיהוקים אלה שינוי תרופתי. יש הרבה אלטרנטיבות אבל אתה חייב להתייעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)