המשך ייעוץ שוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך ייעוץ שוני
    שוני
    22/06/2012

מבחינת ביטוח אני יודע שמחלות נפש לא מבטחים . כמו כן לפני שנה חטפתי התקף לב . כי רציתי לנסוע להודו ומאד התרגשתי . קבעתי כבר תור למרפאת מטיילים , וזה היה כאילו אני עומד לנסוע ולהזמין כרטיס אבל מרוב התרגשות וחששות של כמה ימים . כבר רציתי ללכת להרצאה לשמוע מה השתנה במזרח מאז שאני הייתי . ואז חטפתי התקף לב זה היה טריגר להתקף לב , היה לי כולסטרול גבוה , ועישון סיגריות . כך אושפזתי בטיפול נמרץ שבועיים וצינטרו אותי ושמו לי סטנד . ואני מקבל תרופות גם ללב , לפיטור 80,קרטייה 100, פלאויקס, קרדילוג. אבל למרות הכול אני עושה פעילות גופנית מתונה ושומר על משקל תקין . מה אני אגיד לכם אני יכול גם לחטוף עוד סתימה בלב . אבל הקרדיולוג אומר שאני יכול לנסוע כי עברה שנה והבדיקות תקינות .ביטוח ללב עושים עים לא היה אשפוז בחצי שנה אחרונה . לכן רופאים יקרים אני מתלבט , האם לקחת סיכון ולנסוע בכול זאת למרות כל הבעיות . ולהגשים חלום חיים . ולהיות עצמאי . או לאגיד שברוך השם אני מאוזן ולא כדאי לקחת סיכונים . הכול יכול לקרות שם . ואין מי שיחלץ אותי עם יקרה משהו . ניסיתי לארגן לי שותף בריא לנסיעה אך הוא לא יכול . ומהפורום אני לא רוצה אף אחד כי אולי לא ניסתדר . וחבר שלי שיודע הכול עלי לא יכול לטוס איתי . יש לי גם חברה אבל היא גם לא יכולה. לכן רופאים יקרים אני מתלבט מאד . מי אמר שחולה סכיזופרניה מלווה בחרדות ודיחכאון שמאוזן תרופתית לא יכול לנסוע מה רק אנשים בריאים נוסעים. טיול מאורגן לא מעניין אותי , זה יכל להיות פתרון טוב . אבל אני רוצה לטייל בקצב שלי לא בקבוצה עים 40 איש . לכן אני מתייעץ איתכם רופאי הפורום . האם למחוק את החלום הזה מהראש או לממש אותו ולטוס . נתתי לכם את כול המידע לגבי מחלתי . אתם בטח בעלי ניסיון בהרבה דברים ואולי תוכלו לייעץ לי. התייעצתי עם חבר קרוב שיודע עלי הכול והוא אמר היית שם כבר חבל לסכן את האיזון שלך ולטלטל את הנפש . אני ממש חושב על זה הרבה . כבר הייתי בחו"ל בשבע השנים האחרונות שהייתי יציב . אבל טסתי למדינה מפותחת באירופה ולא למדינת עולם שלישי. כמו כן אימי טסה איתי . ולהודו היא לא יכולה.
    מצטער על האורך של הפנייה שלי , מקווה שתוכלו לייעץ לי מה לעשות . העם להגשים חלום או לא. להישאר בארץ . ולא לממש את הרצון שלי . ולחיות בתסכול והחמצה.
    סליחה על אורך הפנייה
    מבקש עצתכם בנושא
    או טיפים לנסיעה במידה וכן.
    רב תודות שוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך ייעוץ שוני

הוספת תגובה

• אנא אבקש תשובה לשאלתי דילגתם עלי בת

שוני
    25/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו