מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוף התרופות גורמות לנכות פיזישרון סטון22/06/2012
לא יודעת מה לעשות, לוקחת סרוקאול וכאבים י ש לי במפרקים עורף,
כתפיים , עמוד שדרה, נבדקתי אצל רופאים שטוענים שאין לי בעיות אז כנראה שהבעיה,
מגיע מהתרופה אף פי שהמינון נמוך מאוד. מה לעשות????????????.
התיעצתי עם פםזיכיאטרים טוענים שלא מהתרוךפה ולהמשיך ליטול והמצב מחריף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף התרופות גורמות לנכות פיזי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/06/2012יש לישקול תוספת תרופות אנטיכולנרגיות ( כגון דקינט) ולברר את מהות התלונה , לפעמים יש לפנות לניורולוג המתמחה בהפרעות תנועה, למרות שסביר שהתלונות מהוות תופעת לוואי מהתרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות פיזית כתוצאה מסרואול
שרון סטון24/06/2012רופא נכבד תודה על תשובתך...לקחתי יומיים דקינט וזה לא עזר, מה שעוד לא ציינתי שטווח התנועה שלי קטן ביד בקושי מצליחה להרים אותה וגם ביד השניה,
חוששת שטווח התנועה יקטן בגפיים התחתונות גם עקב הכאבים.
שאלתי כרגע האם הנך מכיר תרופה נגד עקצוצים שלא מכילה את החומרים הכימיים הקיימים בסרואול ובקספליון.
בבקשה תענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)