מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להיבדקאנונימי27/06/2012
שלום רב, יש לי בעיות חברתיות, דכדוכים פאסיביות ועוד דברים שמעידים שיש לי הפרעה נפשית. זה מפריע לי ללמוד, וגורם לי לתחושה של חוסר חשק לפגוש אנשים, להגיע למקומות שיש בהם אנשים, עייפות. אני מעוניין לטפל בהפרעות אבל שאלתי היא אם כשאני הולך להיבדק האם אני מדווח לגורמים נוספים במדינה? אני רק רוצה לטפל אבל אני מפחד מההשלחות (כמו: שלילת רשיון נהיגה, הורדת פרופיל צבאי ל-21, קשיים במציאת עבודה בעתיד, מפחד שיקירו בי כנכה ועוד.)
אני רק רוצה לדעת אם יש דרך לקבל תרופות מבלי שגורמים נוספים ידעו על ההפרעה. אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שמוליק28/06/2012שלום.
אינני רופא, אני משיב על סמך נסיון אישי.
בעקרון, הרופא אינו יכול להעביר עליך שום מידע לאף גורם, אלא אם כן אתה מבקש ממנו ולצורך זה עליך לחתום לו על ויתור סודיות רפואית.
לגבי הוצאת רשיון נהיגה, יש שם שאלה בשאלון הרפואי בבקשה להוצאת רשיון נהיגה "האם אתה סובל מהפרעות נפשיות?" (אולי לא ציטטתי במדיוק), וניתן להשיב עליה בחיוב. ישנם הרבה אנשים שהתאשפזו ורשיון הנהיגה שלהם לא נשלל (אני למשל).
לגבי נכות, אם אתה לא פונה לביטוח הלאוצי בבקשה לקבל קיצבת נכות, אין להם שום אפשרות לדעת עליך כלום. יכולה להיות בעייה אם הביטוח הלאומי קבע לך נכות, ותרצה לעשות ביטוח חיים או ביטוח מנהלים או ביטוח אחר הדורש מענה על שאלון רפואי.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להיבדק - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי01/07/2012שלום רב.
לא כל אחד שפונה ליעוץ פסיכיאטרי אז ישר פוסלים את רשיונו.
דיווח למשרד התחבורה או לגורמי-רישוי אחרים נעשה במקרים קשים של מחלת-נפש או פגיעה קוגניטיבית.
אם ברצונך בטיפול אנונימי אתה יכול לפנות ליעוץ פסיכיאטרי ופסיכולוגי פרטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)