מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וולבוטרין ותופעות לוואישרון02/07/2012
שלום,
אני בת 30, סובלת תקופה ארוכה מעייפות כרונית וחוסר במוטיבציה. לאחר בדיקות דם מרובות שלא הראו דבר וטיפולים משלימים שלא הועילו הומלץ לי ע"י רופאת המשפחה ציפרלקס (אסטו). לאחר שימוש של שלושה שבועות שבהם חשתי עייפות הרבה יותר גדולה וחוסר יכולת לקום מהמיטה +ירידה בחשק המיני שגם ככה לא גבוה הוחלט לשנות לוולבטרין שלא משפיע על החשק המיני. אני לוקחת 300 מ"ג שבוע וחצי ויש לי תופעות מוזרות: חלומות משונים, שינה לא רציפה ולא טובה, אתמול היו לי דפיקות לב מואצות ותחושה מוזרה בחזה ולפני השינה קצת רעשים באוזניים. האם אלו תופעות חולפות או שעלי לשנות שוב טיפול. אם כן, מה היית ממליצה (שלא מוריד חשק מיני)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין ותופעות לוואי - תגובה
ד``ר יעקב חרמון02/07/2012שלום לך שרון
ממליץ לך שהאיזון שלך יעשה אצל פסיכיאטר מומחה ולא מעל דפי האינטרנט שעלול להוליד טעויות.
הפורום מתאים לשאלות כלליות יותר.
תרגשי טוב !זה בהישג יד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונה02/07/2012הייי שרון ראיתי את הודעתך ולא יכולתי להתעלם ממנה. אני גם התחלתי לקחת וולבטרין מיום שבת ונראה לי שזה עושה לי לא טוב. מצב רוח דיכאוני בכי לא נפסק.
גם לך יש את זה ?
אשמח לדבר איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)