שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    ירדן
    03/07/2012

שלום רב אני בת 27 ויש לי בעיות אני נוטלת ציפרלקס כבר 6 שנים עקב בעיית דיכאון וחרדה שהתחילו מגיל צעיר לא ברור מה היתה הסיבה אולי כי הייתי ילדה מאוד שמנה ועשיתי דיאטה קיצונית מאוד אז זה פגע לי במצב רוח ולחרדות...הייתי בזוגיות עם גבר 8 חודשים ונפרדנו לפני חודשיים ומאז אני פשוט לא מסוגלת להתמודד אני כל היום חושבת עליו ואני לא יודעת מה לעשות כבר אני מתמוטטת ואני נוטלת 2 כדורי ציפרלקס ביום וזה לא ממש עוזר אני כל יום בוכה שאני חוזרת מהעבודה וחושבת מה הוא עושה ועם מי הוא מבלה ולמה הוא לא רוצה להיות איתי יותר...נפרדנו כי הוא רבנו ודיברתי אליו לא יפה כמה פעמים והוא החליט שהוא לא מוכן יותר להמשיך ויש לציין שהוא מאוד אהב אותי ופתאום לא מוכן יותר...ניסיתי לדבר איתו והוא לא מוכן יותר...בכל מקרה רציתי לשאול אם אני שותה הרבה אלכוהול בזמן האחרון זה יכול מאוד לעשות לי השפעה לא טובה עם הכדורים??ומה הסיכונים לכך לטווח ארוך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• שלום.. - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    03/07/2012

ירדן
    שתיה זה גרוע!במיוחד עם התרופות..
    זה מין טיפול עצמי לא יעיל כלל..נהפוך הוא!
    צריך להוסיף טיפול פסיכולוגי!
    צריך לאזן תרופתית!
    צריך לרצות!
    לדרך..
    הצילי את עצמך ותרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו