מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- edronax ולחץ דם גבוה ודיפיקות לבאביאל19/02/2008
התחלתי לקחת edronax ומאז אני מרגיש דפיקות לב מהירות יותר מהרגיל, משהו בסביבות 80 למדידה מה שבדרך כלל היה בסביבות ה62 דפיקות לב למדידה במכשיר.
אדרונאק שלושה ימים במינון עולה עד עכשיו.
בנוסף לזה אני מרגיש כאילו הלחץ דם שלי יותר גבוה, למרות שבמדידה במכשיר לא היתה ברורה כל כך 119/74 הלחץ דם שלי בדרך כלל נמוך יותר.
מה שהכי מפריעה לי עכשיו בקור שהידיים שלי והרגליים שלי קרות כל היום, ממש קרות, הכוונה זה לא תוצאה של הקור בחוץ.הדם לא מגיעה לקצות האצבעותוזה מציק מאוד במהלך היום וקשה לתפקד. בנוסף אני מרגיש חולשה שעה אחרי שאני לוקח את הכדור.
זה מגיעה למצב שהכפות הרגליים קרות גם שאני יושן. ולפני שהתחלתי עם הכדור זה כמובן לא היה ככה.
זה דומה מאוד לסימפטומים שהרגשתי שלקחתי רטלין LA בעבר, למרות שזה קל יותר.
במידה ואתה יכול לעזור ולומר לי אם הסבל הזה אמור להפסק בהמשך, או שפשוט להפסיק לקחת את התרופה. כי אני באמת חושב ברצינות להפסיק. בנוסף אני מפחד אולי זה מסוכן לבריאות ואני סתם פוגע בעצמי שאני ממשיך.
תודה מראש. תתן בבקשה את דעתך כי הסבלנות שלי נגמרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאביאל
ד''ר ערן ואדים הראל21/02/2008עלייה בדופק ובלחץ דם יכולה להיות תופעת לואי של אדרונקס. אני ממליץ על עלייה הדרגתית מאוד והתחלה ממינון נמוך.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אביאל22/02/2008תופעות הלוואי יורדים זה נכון, למרות שהידיים\רגליים עדיין במצב של קור. אבל בגלל המזג אוויר פחות פריעה. אני מאמין כשחם הרבה יותר קל להתמודד עם תופעות הלוואי של התרופה.
נחכה ונראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)