זריקת ריספרדל קונסטה שמקבל כל שבועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת ריספרדל קונסטה שמקבל כל שבועי
    שמואל
    07/07/2012

שלום,
    קיבלתי פעמיים זריקת ריספרדל קונסטה 50 מ"ג כל אחד הזריקה שעברה קיבלתי ב יום שישי בלילה כלומר אחרי חצות שזה יצא ב- 30 ליוני יום שבת, רופא הגיע הביתה ונתן לי.

רציתי לשאול מתי אני אמור לקבל את הזריקה הבאה כי שבועיים יוצא ביום שבת 13 ליולי.

1.האם אוכל לקבל את הזריקה ב- 15 ליולי?
    זה יוצא יותר משבועיים יום וחצי יותר.

מה אתה מציע?

אודה לך שתעני לי.

2. יש לי שאלה נוספת: האם משמעותי לקבל את הזריקה בדיוק כל שבועיים , ואם מקבלים יום לפני שיוצא שבועיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זריקת ריספרדל קונסטה שמקבל כל שבועי - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    08/07/2012

שלום שמואל.
    קודם כל, כל הכבוד שאתה מתמיד בטיפול תרופתי כי טיפול בזריקות ארוכות טווח יכול בהחלט לעזור לך ולשפר את איכות החיים וזאת מבלי לדאוג אם לקחת את הכדור כל יום.
    לשאלתך- יש לקחת זריקת ריספרדאל קונסטה כל שבועיים, ניתן להקדים(מומלץ יותר) או לאחר ביום-יומיים אם מועד הזריקה לא נוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקת ריספרדל

שמואל
    14/07/2012

שלום דר',
    תודה שענית לי.
    יש לי שאלה:
    אתמול היה אצלי רופא בכדי לתת לי את הזריקת ריספרדל קונסטה.
    כשהוא הכין את התרחיף , אני חושב שהוא לא עירבב מספיק בין הנוזל לתרופה, בעצם הוא לא עירבב בתנועות מהירות אלא סיבב פעמיים בלבד את המזרק כלפי מטה ומעלה.

האם זה מספיק בכדי להכין תרחיף?

איך רצוי לערבב ?

אבקש את התייחסותך.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו