שאלה על ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על ציפרלקס
    ניר
    07/07/2012

אני נוטל ציפרלקס במשך כ-5 שבועות בערך, התחלתי בעקבות חרדות והתקפי פאניקה, החרדות די עברו ואפילו אני מרגיש די אדיש כלפי דברים, אבל הבעיה היא שמרוב שאני מרגיש אפאתי, פשוט אני מרגיש שלא איכפת לי מכלום כבר, חסר מוטיבציה, אין לי כוחות להניע את עצמי, מרגיש קצת כמו מסטול, לא מרוכז בכלום, וגם מרגיש מדי פעם פשוט תהומות של דיכאונות שתוקפים אותי.

האם אלו דברים שצריכים לחלוף או שארגיש ככה בכל התקופה של הטיפול? האם אין כדור שעוזר לחרדות אבל לא גורם לך להיות חסר מוטיבציה ומסטול כזה שלא בא לך לעשות כלום? מה שלא ברור לי גם איך פתאום צצו לי דיכאונות כאלה כאשר ציפרלקס בעצמה אמורה לטפל בדיכאון גם ולא לגרום לכך.....

אשמח לשמוע מה דעתך בנושא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על ציפרלקס

הוספת תגובה

• שאלה על ציפרלקס - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    08/07/2012

שלום ניר.
    ציפרלקס עלולה לגרום לעתים לתחושה של אדישות וקהות רגשית. לעתים תופעת לוואי זו עוברת מעצמה ולעתים נשארת. בד"כ ציפרלקס טובה לאיזון מצב-רוח ולטיפול בדיכאון ואינה גורמת בטווח ארוך להחמרת דכאון.
    בכל מקרה, אם התרופה אינה נסבלת מבחינתך, ניתן לשקול החלפת טיפול.
    כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו