איך אפשר לדעת מה רמת הדופאמין שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לדעת מה רמת הדופאמין שלי?
    סיגלית
    08/07/2012

האם יכול להיות רעידות בראש בלי שיהיה עודף דופאמין?

כי אם יורידו את הדופאמין ע"י תרופות אז אני פוחדת שיהיה TD הפרעות תנועה מאוחרות ונזק בלתי הפיך!!!

מדוע לא בדקו לי את רמת הדופאמין שלי? אז איך אני אדע אם הדופאמין קשור לרעידות בראש??? איך אני יכולה לדעת את רמת הדופאמין ? איך אני אדע אם חסר לי דופאמין? איך אני יכולה לדעת מה רמת הדופאמין ? איך אני אדע אם חסר לי דופאמין? מה הגורם לרעד ולתזוזות בלתי רצוניות בראש? השאלה היא- מה גורם לראש לרעוד כל הזמן בלי הפסקה? כלומר הראש לא יכול להיות במנוחה כל פעם יש תזוזות בראש האם זה חייב להיות קשור לדופאמין? האם התרופה "קסנזין" יכולה להפסיק רעידות בראש שלא מפסיקות? האם יכול להיות רעידות בראש בלי שיהיה לי עודף דופאמין?

האם יש כדורים שיכולים להפסיק את רעד בראש שלא מפסיק?

מה הגורם לרעד ולתזוזות בלתי רצוניות בראש?

השאלה היא- מה גורם לראש שלי לרעוד כל הזמן בלי הפסקה?

(כלומר הראש שלי לא יכול להיות במנוחה) כל פעם יש תזוזות של שרירים שזזים ולא מפסיקים,

בלילה הראש שלי רועד על הכרית

האם יכול להיות רעידות בראש בלי שיהיה לי עודף דופאמין?

כי אם יורידו לי את הדופאמין ע"י תרופות אז אני פוחדת שיהיה לי TD הפרעות תנועה מאוחרות ונזק בלתי הפיך!!!

מדוע לא בדקו לי את רמת הדופאמין שלי?

אז איך אני אדע אם הדופאמין קשור לרעידות בראש???

מה יכול להיות הגורם לרעד בראש????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך אפשר לדעת מה רמת הדופאמין שלי? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/07/2012

לא מבצעים בדיקת רמת דופאמין, הטיפול והתייחסות על פי הקליניקה, לרוב זה מספיק אמין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו