מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתי לגמגוםמוטי09/07/2012
האם יש בארץ פסיכיאטר/נוירולוג שמטפל/התנסה בטיפול תרופתי בגמגום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מסופק
שמוליק10/07/2012שלום מוטי.
אינני רופא, אבל על פניו אני מסופק אם בכלל יכול להיות דבר כזה טיפול תרופתי בגמגום. לא נראה לי שניצן לומר שגמגום היא בעייה רפואית.
יכול להיות שגמגום נובע מחוסר בטחון עצמי, ואז אולי טיפול פסיכולוגי אמור לעזור.
בהצלחה וכל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי לגמגום - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/07/2012ניתן לברר מול קלינאית תקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי לגמגום
מוטי10/07/2012מעל 10 שנים שיש הסכמה כמעט גורפת שמקור הגמגום בבעיה אורגנית במח. חלק מהמומחים, בראשם הפסיכיאטר ד"ר מקגוויר מקליפורניה גורסים שהבעיה בעודף דופאמינים זה גם נתמך במימצאים (לא מובהקים) שתרופות חוסמות דופאמינים הורידו את שיעור גהימגום. מקגוויר פיתח תרופה פגהקולון שלא עברה את ניסוי שלב 3. לצערי הנושא לא סקסי למחקר רפואי ולכן יש מעט מאד נוירולוגים ופסיכיאטרים (רובם מגמגמים...) שעוסקים במחקר רציני. להפנות לקלינאי/ת זה מקובל אבל נדוש ובעיקר חסר תועלת. אני היתי מעונין בשימוש מבוקר בזיפרסקה או תרופה אחרת מאלו שמקובל להשתמש במקרי סכיזופרניה ושבחלק מהמקרים הוכחו כמקלים, אפילו מאד על מגמגמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
שמוליק11/07/2012שלום מוטי.
תודה על המידע.
שיהיה בהצלחה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)