כאבי ראש באמצע הטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש באמצע הטיפול
    אור
    11/07/2012

שלום,
    היני בן 32, נוטל וולבוטרין 300 מ"ג פעם אחת בבוקר, במשך יותר מחצי שנה.
    לא חוויתי תופעות לוואי במשך התקופה, למעט שבוע אחד, שבו הפסיכיאטר שלי העלה לי את המינון ל-450 מ"ג, בשבוע הזה הרגשתי כאבי ראש וסחרחורות, סוג של "אוברדוז". אבל זה היה לפני 3 חודשים, ואני מייחס את זה לעניין העלייה הזמנית במינון.

בחודש האחרון אני חווה כאבי ראש, חולשה, עצבנות, סחרחורת, עייפות. הכאבי ראש הם בצד אחד של הראש, מעל המצח. הכאב ברקע, לעיתים קשה יותר ולעיתים פחות מורגש. לעיתים הוא נהייה חד יותר. אני מנסה למצוא את הסיבות לכאב - לקחתי במשך שבוע אוגמנטין לטיפול בסינוסיטיס הכרוני שלי, אבל ככל הנראה זה לא הבעיה. בדיקות הדם שלי חזרו תקינות, למעט THC 5.6 (בלוטת התריס - הנורמה היא בין 3.5 ל-5.5).

לאחר כל ההקדמה הזאת, האם יכול להיות שהכאב נובע מתופעת לוואי של התרופה, אפילו שלא חוויתי כזאת ממנה עד כה? אני מתפתה להפסיק עם התרופה בתקווה שהכאב יפסק יחד איתה, כי מנסיוני היו לי תופעות לוואי כאלה תוך ניסוי תרופות פסיכיאטריות אחרות.

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש באמצע הטיפול

הוספת תגובה

• כאבי ראש באמצע הטיפול - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/07/2012

יש לשלול שינוי בלחץ הדם ודופק, יש להקפיד ליטול וולבוטרין מס. פעמים ביום ( 3 פעמים ) באם לא מדובר ב XR .
    יש להיזהר מצריכת קפה וגורמים אחרים שממריצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו