סרנדה- עזרה דחופה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרנדה- עזרה דחופה ...
    אלה
    12/07/2012

שלום
    בת 28 מזה 6 שבועות נוטלת סרנדה בהמלצת הפסיכיאטר שנמצא בכנס בחו"ל התחלתי ב-50 עליתי עד 150 בשל חרדה ודיכאון, עד לפני שבוע לא השפיע ואילו בימים האחרונים מתחילה תחושת הטבה, ואולם נראה לי שבאופן עקבי עם העלאת המינון ובמיוחד כעת עני סובלת מקשיון של השרירים- הם מתוחים מאוד, מהצוואר דרך הכתפיים, הגב והגפיים... דבר שגורם לי לכאבים, אי נוחות וכו בפעולות השגרה שלי ובעמידה ממושכת... ברצוני להעזר בדעתך כי רופא המשפחה אמר לי לחכות עד שהפסיכיאטר יחזור ? קראתי שהתכווצות השרירים היא אחת מביטויי סינדרום סרוטונין וזה מדאיג אותי האם זו תופעת לוואי המחייבת הפסקת התרופה באופן מיידי ???
    אני בהתלבטות בשאלת התועלת שנראית בהטבה, לעומת תופעת הלווואי הזו, ולצד תופעות לוואי קלות יותר, שמוסיפות ללוות אותי (למשל ריצוד של העין לעיתים) וכו והאם הקשיון של השרירים והיותם מכווצים כל כך זו תופעה עשויה לעבור או שזה סימן לאי התאמה של התרופה?
    אנא עזרתך - כיצד היית מציע לי לפעול בנסיבות הללו ???
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרנדה- עזרה דחופה ...

הוספת תגובה

• סרנדה- עזרה דחופה ... - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    12/07/2012

שלום לך אלה
    ברור הוא שאין לי כל דרך להשיב לשאלתך הספציפית ללא בדיקה.ועל כן ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר או לחדר מיון בכדי להוועץ נקודתית.
    מכל מקום אוכל לומר באופן כללי שסידרום סרוטונרגי,כשמו כן הוא, הינו סינדרום המכיל סימפטומים יחד ולא סימפטום אחד בלבד.
    בנוסף במקרים כגון אלו ניתן לשקול בין:
    א.להמתין..לעיתים חולף מעצמו
    ב.להוריד מינון.
    ג.להוסיף תרופה לשיחרור השרירים
    ד.להחליף תרופה.
    תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו