מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם צפויות פריצות דרך בתחום החרדה?אבי15/07/2012
שלום-
האם צפויה פריצת דרך כלשהי לטיפול בחרדה???
הכדורים של היום לצערי לרוב לא נותנים מענה מלא , וגם אלו שנותנים מענה הם בעלי תופעות לוואי לא נעימות....
איך מבררים כזה דבר? מה צופה לנו העתיד בטיפול בחרדה?? כרגע זה נראה עדייו במקום שעדיין קשה לחיות עם התרופות הנוכחיות...
האם צפוי משהו בעתיד הנראה לעין? בין אם כדורים או כל מענה אחר- כגון טיפולים בחשמל / זריקות/ אולי אפילו ניתוח??? למה מתפתח כזה לאט התחום הפסיכיאטרי הנ"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צפויות פריצות דרך בתחום החרדה? - תגובה
ד``ר יעקב חרמון18/07/2012שלום לך אבי
הטיפול בחרדה זכה לקפיצה משמעותית בעשורים האחרונים..
נראה לי שלא מיצית הכל..(שילובי תרופות וקבוצות תרופה אחרות)
אל תוותר! תמשיך!
תרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר...תודה אבל ...
אבי18/07/2012אני לא רוצה לקחת תרופות לנצח , האם ישנו סיכוי ששילוב תרופות מסוים יביא אותי למצב אידיאלי ומתחילת המצב האידיאלי אקח התרופות לפרק זמן ארוך (נניח שנתיים) ולאחר מכן אוכל להפסיק לקחת התרופות??? אני יודע שהמענה הוא אינדיבידואלי מאדם לאדם , השאלה האם קיים סיכוי כזה? כי עם ציפראמיל וסימבלטה לא הגעתי למצב האידיאלי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)