האם צפויות פריצות דרך בתחום החרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם צפויות פריצות דרך בתחום החרדה?
    אבי
    15/07/2012

שלום-
    האם צפויה פריצת דרך כלשהי לטיפול בחרדה???
    הכדורים של היום לצערי לרוב לא נותנים מענה מלא , וגם אלו שנותנים מענה הם בעלי תופעות לוואי לא נעימות....

איך מבררים כזה דבר? מה צופה לנו העתיד בטיפול בחרדה?? כרגע זה נראה עדייו במקום שעדיין קשה לחיות עם התרופות הנוכחיות...
    האם צפוי משהו בעתיד הנראה לעין? בין אם כדורים או כל מענה אחר- כגון טיפולים בחשמל / זריקות/ אולי אפילו ניתוח??? למה מתפתח כזה לאט התחום הפסיכיאטרי הנ"ל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם צפויות פריצות דרך בתחום החרדה? - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    18/07/2012

שלום לך אבי
    הטיפול בחרדה זכה לקפיצה משמעותית בעשורים האחרונים..
    נראה לי שלא מיצית הכל..(שילובי תרופות וקבוצות תרופה אחרות)
    אל תוותר! תמשיך!
    תרגיש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר...תודה אבל ...

אבי
    18/07/2012

אני לא רוצה לקחת תרופות לנצח , האם ישנו סיכוי ששילוב תרופות מסוים יביא אותי למצב אידיאלי ומתחילת המצב האידיאלי אקח התרופות לפרק זמן ארוך (נניח שנתיים) ולאחר מכן אוכל להפסיק לקחת התרופות??? אני יודע שהמענה הוא אינדיבידואלי מאדם לאדם , השאלה האם קיים סיכוי כזה? כי עם ציפראמיל וסימבלטה לא הגעתי למצב האידיאלי .

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו