תופעות לוואי ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי ציפרלקס
    רונן
    18/07/2012

אני נוטל ציפרלקס כמעט כחודשיים עקב התקפי פאניקה וחרדות,

ההתקפי פאניקה כבר לא מופיעים והחרדות גם די דעכו, אך צצו לי תופעות לוואי אחרות במקומן לצערי: אני סובל מסחרחורות לעיתים דחופות, חוסר ריכוז ובעיות זיכרון קשות עד אשר לפעמים קשה לי בכלל להזכר במה רציתי להגיד, ממש קושי לתפקד מנטלית, תחושה של עייפות ונמנום רוב היום....

אני בעצם מרגיש שהכדור הזה בעצם מטשטש את הבנאדם ואת המוח והפעילות המנטלית שלו ואולי בגלל זה החרדות גם כן נעלמות, אני ממש מרגיש כמו איזה מסטול עם סחרחורות כל היום ועייפות וקושי להתרכז....

האם עלי להחליף תרופה? האם יש תרופה נוגדת חרדה שלא עושה את התופעות לוואי הללו ומטשטשת ככה שגורמת לסחרחורות, עייפות וקושי לחשוב ולהתרכז?

אשמח לקבל המלצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי ציפרלקס

הוספת תגובה

• תופעות לוואי ציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/07/2012

יש לשלול גורמים אחרים, אם אכן תופעות לוואי מציפראלקס, יש לנסות תרופה אחרת מקבוצת SSRI ( כגון : פריזמה ) ואם עדין לא עוזר לעבור לקבוצת SNRI , כגון וויפאקס או סימבאלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו