מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי ציפרלקסרונן18/07/2012
אני נוטל ציפרלקס כמעט כחודשיים עקב התקפי פאניקה וחרדות,
ההתקפי פאניקה כבר לא מופיעים והחרדות גם די דעכו, אך צצו לי תופעות לוואי אחרות במקומן לצערי: אני סובל מסחרחורות לעיתים דחופות, חוסר ריכוז ובעיות זיכרון קשות עד אשר לפעמים קשה לי בכלל להזכר במה רציתי להגיד, ממש קושי לתפקד מנטלית, תחושה של עייפות ונמנום רוב היום....
אני בעצם מרגיש שהכדור הזה בעצם מטשטש את הבנאדם ואת המוח והפעילות המנטלית שלו ואולי בגלל זה החרדות גם כן נעלמות, אני ממש מרגיש כמו איזה מסטול עם סחרחורות כל היום ועייפות וקושי להתרכז....
האם עלי להחליף תרופה? האם יש תרופה נוגדת חרדה שלא עושה את התופעות לוואי הללו ומטשטשת ככה שגורמת לסחרחורות, עייפות וקושי לחשוב ולהתרכז?
אשמח לקבל המלצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/07/2012יש לשלול גורמים אחרים, אם אכן תופעות לוואי מציפראלקס, יש לנסות תרופה אחרת מקבוצת SSRI ( כגון : פריזמה ) ואם עדין לא עוזר לעבור לקבוצת SNRI , כגון וויפאקס או סימבאלטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)