מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה בי פולארית במקום העבודהמאני19/07/2012
שלום, אני מאובחן כחולה בהפרעה בי פולארית ומטופל בשני כדורי ליתיום בבוקר ושניים בערב, 20 מ"ג ציפרלקס ביום וקלונקס לעיתים קרובות, מקום העבודה שלי מאוד תובעני ובעקבות יחסים טובים עם המנהל שלי החלטתי לספר לו על מנת שידע מה עובר עליי ומה גורם לי לפעמים לקשיים ולתגובות שלי במקום העבודה ובקשתי שלא יספר זאת לאף אחד, כמובן שבעקבות הבורות שלו הייתי צריך גם לספר לו מה זה אומר ומה הטיפול התרופתי שלי כי הוא לא ידע כלום. השבוע התגלה לי שעל מנת להסביר לעובדת אחרת למה הוא מבקש ממנה שעות נוספות וממני לא הוא אמר לה "את יודעת מה יש לו, לא עלינו, הוא חבר טוב שלך הוא בטח עדכן אותך..."
אותה נציגה לא הגיבה וכמובן שבאה לספר לי, השאלה שלי אם זה חוקי מה שהוא עשה (הוא לא סיפר בדיוק אך בגלל המילים שבחר אני דואג) הרי הוא גם באותה מידה יכול לספר לאנשים מההנהלה שאני "על כדורים" וכולנו יודעים איך אנשים תופסים את זה.
מה אני אמור לעשות? עשיתי טעות שספרתי?
תודה, מאני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמע
U20/07/2012גם אם זה לא חוקי מה כבר תוכל לעשות?לתבוע אותו ורוב הסיכויים לא לקבל כלום מהתביעה חוץ מזה שאותו מנהל יפטר אותך?
סיפרת,זהו אין מה לעשות.
האם היית צריך לספר?בעולמנו המודרני כיום?לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהU בהחלט צודק
שמוליק22/07/2012אבל אני חושב שאולי צריך קצת לרסן את החריפות שבדבריו.
אני מציע למי שפתח את הדיון וכינה את עצמו "מאני", שפשוט יסיח את הדעת מהעניין, גם אם הבוס שלך חושב שאתה לא בסדר, זה עדיין לא אומר פיטורים. יכול בהחלט להיות שעכשיו לא משתלם לו לפטר אותך, והוא יעשה את השיקולים שלו.
אני בהחלט חושב שזו הייתה טעות, אבל תזרום עם זה, תהיה אופטימי, "תחשוב אחלה - יהיה אחלה", ואם יפטרו אותך, אז אני מאחל לך שתמצא עבודה טובה יותר.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לכולם
מאני30/07/2012אני ממש לא חושש מפיטורים, הבוס שלי מאוד אוהב אותי. בעניין ה"פליטה" שלו לקחתי אותו לשיחה ב 4 עיניים והדגשתי לו את חשיבות העניין.
ולא סתם נבחר השם מאני, והוא כן קשור גם לכסף כי בעקבות ההתקפים המאניים נכנסתי לכאלו התקפי קניות שרכשתי כמעט חצי ארץ ועד היום אני לא משתקם מהחובות.
אבל שאלו יהיו הצרות שלנו
רק טוב לכולם - אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmoney
ד"ר שניצל22/07/2012לצערנו אין קשר בין מצב מאני ל-money, ואם ישנו קשר כזה אז הוא כנראה קשר הפוך,
שיהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע שתפנה לפורום משפטי
אביב21/07/2012אני לא מכיר את החוקים אבל לי זה נשמע כמו משהו שלבוס אסור לעשות
תשאל בפורום שמתמחה במשפט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעה בי פולארית במקום העבודה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/07/2012ממליץ להתיעץ עם עו'ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)