האם אני יכול להחליף כדור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכול להחליף כדור?
    אביב
    21/07/2012

כמה שנים לקחתי רסיטל ובחודשים האחרונים שקעתי בדיכאון והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כדור. הלכתי לרופאת משפחה שרשמה לי ציפרלקס אבל פחדתי להתחיל איתו ולא הוצאתי את המרשם
    אחרי כמה ימים הלכתי לפסיכיאטרית באופן פרטי. היא הביאה לי סרטראלין

התחלתי לפני שבוע+
    אני ממש "סובל" מהכדור. אין לי תופעות לוואי בכלל, הכל נמשך כרגיל. אבל התאבון שלי גדול בצורה לא נורמלית
    אני מתעורר בבוקר רק בגלל שאני רוצה לאכול.היום לדוגמא אכלתי ארוחת בוקר פעמיים ארוחת צהריים מאוד גדולה ארוחת ערב ובין לבין אכלתי-8 עגבניות ו5 מלפפונים בסלט אחד שחוסל תוך כמה דקות. רבע חבילת קורנפלס גדול, 3 חפיסות שוקולד קוביות, 4 ארטיקים, קופסת שימורים שלמה של חומוס, 4 אגסים, צלחת ענקית של ענבים, רבע אבטיח, 3 פיתות והרשימה עוד ארוכה.
    אני רעב כל הזמן. אני רעב ואני מרגיש פתאום צורך לכל מיני טעמים.
    אני גם ככה לא בחור רזה ועכשיו אני ממש חושש מלהשמין
    אני אוכל בצורה לא רגילה. רעב. תמיד.

השאלה היא האם אני יכול כבר ביום ראשון להוציא את הציפרלקס ולהמשיך משם.
    אני לא רוצה את הרעב הזה אני לא יכול עם זה.
    קראתי באינטרנט שהכדור הזה עלול לגרום להשמנה ומבחינתי זה לא בא בחשבון
    אני לא יכול שוב להוציא כסף של פסיכיאטר פרטי רק בשביל שיגיד לי כן או לא אז בבקשה-האם זה בסדר שאתחיל עם ציפרלקס כבר בשבוע הבא?
    חשוב לי להגיד שניסיתי תרופות בעבר ואף פעם לא הייתה לי תופעה כזאת. זה חדש וזה לא מתאים בכלל.
    בבקשה אני ממש רוצה תשובה,אני לא נרדם רק מהמחשבה שבקצב הזה אעלה הרבה במשקל

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני יכול להחליף כדור?

הוספת תגובה

• האם אני יכול להחליף כדור? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/07/2012

סרטאלין נחשבת לתרופה בטוחה יחסית סביב תיאבון ( פריזמה גם..).
    יש לשלול שינוי בחרדות ואובסיסיות בשלב התחלתי של הטיפול, יש להתיעץ עם רופא מטפל ולישקול את נושא התרופות וכן בירור מצב קליני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו