מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה סכיזואפקטיביתמירי21/02/2008
שלום רב...
בחור בן 19 שנמצא כרגע בהתקף מאני ומאובחן עם הפרעה סזיכואפקטיבית.
הוא לא מעשן סמים או סגריות ולא שותה אלכוהול אך מעשן נרגילה...
הוא מטופל בזיפרקסה וקלופיקסול.
האם העישון מפריע באיזושהי צורה לטיפול?
כמו כן חשוב לי לדעת האם כאשר אני מקשיבה לו בזמן שהוא מתאר מחשבות שווא ללא הפסקה ולא מנסה "להחזיר אותו למציאות" אני גורמת לו לנזק?
אשמח להיענות בהקדם...
תודה מראש,
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה סכיזואפקטיבית
23/02/2008למירי שלום
עישון של סיגריות לא פוגע בפעילות של המוח כמו סמים אבל יש לזה מכיר בעניין הבריאות ולפעמים גם מזרז את פירוק התרופות בכבד. לגבי מחשבות לא מציאותיות אין תשובה נכונה אחת. כאשר הוא נמצא בשי הפסיכוזה כדי להקשיב, בשלבים מאוחרים יותר כאשר הוא מתחיל להתארגן כדאי לנסות להביא אי הסכמה ודעה שונה במטרה לעזור לו לחזור לביקורת מציאות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי23/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
לני01/03/2008אני יכול להגיד לך שהתשובה שניתנה לך כאן מאוד נכונה .
את ההתמודדות האמיתית הוא יצטרך לבצע לבד בסופו של דבר , חשוב לדעתי שהוא יקבל טיפול פסיכולוגי לאחר השחרור שלו מהאשפוז , זה מאוד קריטי להתאוששות ולא בטוח שהפסיכיאטרים שם ימליצו לך על כך .
מאוד מומלץ גם ללכת לאשפוז יום לאחר מכן זה עוזר .. יש בתל השומר מחלקת אשפוז יום מצויינת שאני מאוד ממליץ עליה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)