הפרעה סכיזואפקטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה סכיזואפקטיבית
    מירי
    21/02/2008

שלום רב...

בחור בן 19 שנמצא כרגע בהתקף מאני ומאובחן עם הפרעה סזיכואפקטיבית.
    הוא לא מעשן סמים או סגריות ולא שותה אלכוהול אך מעשן נרגילה...
    הוא מטופל בזיפרקסה וקלופיקסול.
    האם העישון מפריע באיזושהי צורה לטיפול?
    כמו כן חשוב לי לדעת האם כאשר אני מקשיבה לו בזמן שהוא מתאר מחשבות שווא ללא הפסקה ולא מנסה "להחזיר אותו למציאות" אני גורמת לו לנזק?
    אשמח להיענות בהקדם...

תודה מראש,

מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה סכיזואפקטיבית

הוספת תגובה

• הפרעה סכיזואפקטיבית

23/02/2008

למירי שלום
    עישון של סיגריות לא פוגע בפעילות של המוח כמו סמים אבל יש לזה מכיר בעניין הבריאות ולפעמים גם מזרז את פירוק התרופות בכבד. לגבי מחשבות לא מציאותיות אין תשובה נכונה אחת. כאשר הוא נמצא בשי הפסיכוזה כדי להקשיב, בשלבים מאוחרים יותר כאשר הוא מתחיל להתארגן כדאי לנסות להביא אי הסכמה ודעה שונה במטרה לעזור לו לחזור לביקורת מציאות תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירי
    23/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

לני
    01/03/2008

אני יכול להגיד לך שהתשובה שניתנה לך כאן מאוד נכונה .
    את ההתמודדות האמיתית הוא יצטרך לבצע לבד בסופו של דבר , חשוב לדעתי שהוא יקבל טיפול פסיכולוגי לאחר השחרור שלו מהאשפוז , זה מאוד קריטי להתאוששות ולא בטוח שהפסיכיאטרים שם ימליצו לך על כך .

מאוד מומלץ גם ללכת לאשפוז יום לאחר מכן זה עוזר .. יש בתל השומר מחלקת אשפוז יום מצויינת שאני מאוד ממליץ עליה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו