שלום רב, בקשר לקצבת נכות נפשית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב, בקשר לקצבת נכות נפשית.
    אנונימי
    22/07/2012

אז ככה, אני מטופל מזה חצי שנה אצל פסיכיאטר, דוקטור עמרם גפני, היושב במעייני הישועה בב"ב, המטרה שלי הייתה חוות דעת לביטוח הלאומי מפאת זאת שאני לא יצאתי מהבית קרוב ל4 שנים, לא עבדתי באותן 4 שנים, מגיל 13 עד היום (קרוב לגיל 24) כמעט שלא יצאתי בכלל מהבית, גם כשעבדתי בגיל 18 בערך, זה היה ליום או יומיים, לא יכולתי יותר, ד"ר גפני איבחן אותי כסובל מטוראט, הפרעה סכיזופיליטלית וOCD, יש לי גם OBESITY קשה מאוד, 1.86 גובה על 190 ק"ג משקל בערך.
    השאלה שלי היא פשוטה, האם היותי מטופל אצל פסיכיאטר חצי שנה כבר+ מקבל הלידול חצי כדור ליום(רבע בבוקר רבע בערב) ו2 כדורי פריזמה(1 בוקר 1 ערב),+ לא עבדתי ב4 השנים האחרונות מפאת זאת שלא יצאתי כלל מהבית, אני מרגיש לחץ עצום כשאני מחוץ לבית, אני יותר מדי קרוב לאמא ולא יכול שהיא תעזוב אותי...
    אמי חיה על קצבת הבטחת הכנסה של כ2400 שקלים, איתה היא צריכה לממן את אחי הקטן(בן 10 עוד מעט) ואותי... אני לא מסוגל להיות נטל, אני מרגיש עם זה נורא, לא מספיק שאני חולה, ואני באמת חולה והראש שלי מת ועסוק רק במחשבות קשות, אני גם נטל על אמי שלא יכולה עם העומס הזה, אבל לא אומרת לי מילה...
    השאלה שלי פשוטה, למען שאזכה בקצבה אני חייב שאחוז הנכות יהיה על לא פחות מ50%, השאלה שלי לכם, אתם המבינים בכך, האם לדעתכם אני אזכה לקצבה בסופו של דבר? או לא?
    נ.ב, לא הזכרתי גם פסוריאזיס קשה ממנו אני סובל, ביום חמישי הזה יש לי רופא עור בקשר לנ"ל...
    אשמח מאוד אם תואילו בטובכם ותענו לי, זה ממש מלחיץ ומציק לי, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סכיזוטיפלית

אנונימי
    22/07/2012

סכיזוטיפלית כמובן* סליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן שמוליק, את זה אני יודע..

אנונימי
    23/07/2012

יש לי את הטפסים מהביטוח הלאומי, אך העניין הוא שטרם סיימתי עם כל רופאי, אני צריך להמציא עוד אישורים רפואיים על מצבי, אני שאלתי בעצם, האם בתור אחד שאובחן כסכיזופיטלי, OCD, טוראט וכו'. בתוספת OBESITY, עודף משקל עצום, העובדה שלא יצאתי מהבית קרוב ל4 שנים(כך שלא עבדתי ואני בחובות לביטוח הלאומי, דמי קופת החולים), האם לדעתך בתור שכזה, אני אזכה לקצבה? או שזו טחינת מים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן שמוליק, את זה אני יודע.. - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    24/07/2012

שלום לך
    בתמונה כפי שאתה מתאר סיכוייך בתביעה הינם טובים לכאורה.
    אין כאן 'טחינת מים'..
    תרגיש טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו