מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסטרל במקום סרטרליןדנה23/07/2012
שלום לך,
הפסיכיאטר רשם לי לפני כחצי שנה 200 מ"ג ביום של סרטרלין. בחודשיים האחרונים אני מתקשה למצוא את התרופה הזו והרוקחים טוענים שעלי לפנות לחברה המשווקת. היום, לא ניתן למצוא את התרופה באף מקום והיא אפילו לא ניתנת כאופציה לטיפול כשהפסיכיאטר בוחר אופציות טיפול מהמחשב.
בלית ברירה, לקחתי מבית המרקחת לוסטרל והערב אני צריכה לקחת 200 מ"ג. אני בד"כ לוקחת את הכדורים לפני השינה.
השאלה- האם ארגיש בשינויים כתוצאה מהמעבר החד ללוסטרל? יש לציין שההבדל בין הצורה של הכדורים הוא שמיים וארץ- זה אמור להלחיץ אותי? האם מומלץ לקחת את הלוסטרל בזמנים מסוימים במהלך היום? האם יש בעיה עם נטילת גלולות רגע לפני נטילת התרופה?
- אני ממש לא מבינה מדוע מפסיקים אספקה של תרופה מסוימת ומצפים מכולם לעבור לתרופה אחרת באופן מיידי וללא הזהרה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל במקום סרטרלין - תגובה
ד``ר יעקב חרמון24/07/2012שלום לך דנה
הסירי דאגה מליבך..זה בדיוק אותו דבר...
אפילו הלוסטרל הינה התרופה המקורית!
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)