טופומקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופומקס
    לוטה
    24/07/2012

שלום
    הרופא שלי התחיל לי לפני כ3 שבועות טיפול בטופומקס באופן זמני ככלי למיגור בולמוסים שהחלו לי. אני מטופלת בנוסף בטרוקטיל נרונטין וריטלין בשעות היום מאובחנת כאנורקטית עם נטייה בולימית וסובלת מדכאון חמור. העלנו את הטופומקס בקצב די מהיר (50 בשבוע עומדת היום על 200 ליום) ומאז אין לי כמעט שתן וגם יש לי דכאון יותר חזק שאלתי היא האם טופומקס יכול להחריף דכאון והאם בשילוב הכדורים שאני לוקחת או בהעלאת מינון "לא לפי הספר" טופומקס יכול לגרום לאגירת נוזלים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופומקס

הוספת תגובה

• טופומקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/07/2012

יש קושי לנבא את התגובה בשילוב כל כך הרבה תרופות, כל תרופה בעלת סיכוי לתופעת לוואי, כל שילוב יכול להיות בעייתי, לוי בתיפקוד כליות, כבד ועוד , הנושא מאוד אינדיבידואלי.
    לגבי תופעות לוואי יותר שכיח הפרעות נוירולוגיות, לאורך זמן סיכוי לאבנים בדרכי השתן.
    קושי במתן שתן אשר מלווה ביובש בפה, טישטוש ראייה , דופק מהיר ועצירות יכול לכוון על תופעת לוואי מסוג " אנטי כולנרגית", יותר סביר מטרוקטיל, ייתכן ויש צורך להפחית במינון טרוקטיל.
    לשיקול רופא מטפל בלבד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו