בעיה חמורה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה מאוד
    משה
    25/07/2012

מצטער על אורכה של ההודעה אבל זה ממש חשוב לי אני חייב לשמוע דעה מקצועית ולהבין מה ניתן לעשות

אמא שלי הייתה בקשר טוב עם אבא שלה היא דאגה לו ואהבה אותו עד מאוד
    מאז שהוא נפתר היא בכתה הרבה והרבה ועם הזמן התחילה לחשוב לאט לאט שהשכנים
    שגרים לידה מביטים בה כל הזמן בהתחלה התייחסתי ורציתי לבדוק עם באמת אולי מטרידים את אמא שלי או אולי מסתכלים בצורה לא יפה אבל הכל שקט ולא ראיתי משהו חריג עם הזמן היא מתחילה לטעון שהשכנים עושים הכל בסתר כדי לעקוב אחריה היא אומרת שיש כמה שכנים שהתגייסו וחוברים יחדיו על מנת לעקוב אחריה כמובן שבדקתי את העיניין אבל אין שום טיפה של אמת בדברים שלה היא מאוד מאוכזבת שאני לא מאמין לה וגם שאר המשפחה לא מאמינים אבל היא מתעקשת ומביאה הסברים לא הגיונים כמו שאני שואל אותה עם ראית מישהו שאת מזהה הולך אחרייך או כל מיני שאלות אבל היא בשלה עם תשובות כמו איך אתה רוצה שאני יראה הם עושים הכל בסתר בשביל שאני לא ידע,
    המצב עם אמא שלי מחמיר היא לא מתעסקת בכלום היא משקיע זמן בכדאי לדעת כיוויכול את המהלכים של השכנים שהיא חושבת שהם עוקבים אחריה אבל בעצם יוצא שהיא זאת שעוקבת אחריהם

השאלה שלי היא : מה אני עושה איזה דרך יש לי להוציא לה את זה מהראש שהשכנים עוקבים אחריה זה ממש מנהל לה את כל היום ומשבש לה את החיים
    איך אני מוציא את זה ממנה היא לא רוצה לבוא לשום טיפול איזה אפשרויות יש לי להוציא אותה מזה חייב עזרה אני דואג לאמא שלי ועצוב שככה קורה לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה מאוד

הוספת תגובה

• בעיה חמורה מאוד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/07/2012

הדרך היחידה : בדיקה פסיכיאטרית וטיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו