ציפראלקס לבעל ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפראלקס לבעל ADHD
    יונה
    26/07/2012

שלום רב
    אבקש לשאול , מי שסובל ADHD וגם ODD וגם ממצבי חרדה , האם ציפראלקס לא משפיע לרעה על יכולת הקשב והארגון- (כי הציפרלקס הרי משקיט, כלומר נוגד את פעולת הריטאלין שהוא כידוע מעורר.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפראלקס לבעל ADHD

הוספת תגובה

• תשובה ליונה על סמך נסיון אישי

רונן
    27/07/2012

לפני האבחון שלי מחרדה איבחנו אותי כבעל הפרעות קשב ונטלתי ריטלין, ריטלין מצד אחד מאוד עורר אותי ועזר לי להפרעות קשב אך מאוד החמיר את החרדות, לאחר תקופה של נטילת ריטלין ושתיית קפאין פשוט הגוף נכנס למצב של סטרס חמור אשר לא יכולתי לישון, סבלתי מדפיקות לב כל היום, והפרעות פאניקה, ככה שאם אתה סובל מחרדה עדיף לך להתרחק מהחרדה, נאלצתי לקחת ציפרלקס עקב החרדות והפסקתי עם הריטלין, נכון זה שיפר את תופעות החרדה אך אני מרגיש שההפרעות קשב שלי אף החמירו, אני מרגיש מאוד עייף רוב היום וקשה לי להתרכז או להקשיב לאנשים, זה ממש מתסכל אותי כי מצד אחד החרדות ירדו אך ההפרעות קשב והעייפות התגברה פלאים וגורמת לי לקושי בתפקוד היום יום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפראלקס לבעל ADHD - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    29/07/2012

שלום רב.
    ציפראלקס אינו עוזר להפרעות קשב וריכוז כמו ADD ו-ADHD אלא מהווה תרופה להפרעות חרדה ודיכאון.
    עם זאת, בהרבה מקרים של הפרעות דיכאון וחרדה, קיימת הפרעה בקשב וריכוז, משנית להפרעות אלה. במקרים אלה ציפרלקס יכול לעזור.
    יחד עם זאת, אחד מת. לוואי של טיפול בציפרלקס הינה תחושת עייפות וכן תחושת קהות רגשית העלולה להקהות גם קשב כלפי הסביבה.
    כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו