מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה בדימוסגדעון01/08/2012
שלום אני כבר לא חולה, כבר הרבה זמן אני לא לוקח כדורים וחולה רק בשביל שיתנו לי כסף מהמדינה, אין לי כלום והאמת גם לא היה אמור להיות אם הייתי מגיע לרופא נורמאלי כדוגמת הרופא אקים גיישין, אין הרבה רופאים כאלו סיפרו לי גם על ד"ר דווידאור שהוא טוב, ד"ר ענת פליישמן מעולה,, עדינה כהן, אני זוכר עוד כמה כאלו אבל יצאו לי דווקא רופאים שריססו אותי בכדורים שלא נזקקתי להם, מבתי חולים אחרים מגיע לי הרבה יותר מ2000 שקל על הנזקים שעברתי, בכלל יש חולים שתמורת מליארדי דולרים אף אחד לא היה מוכן להתחלף איתו, כל מה שעברתי היתה טעות אחת נוראית וידעתי שאני לוקח את הכדורים כי הם מאוד ממכרים וגורמים שינויים במוח, נגעתי נסעתי!, אני זוכר שהיה לי חבר שעשה מבחן שהוא לא חולה, הוכיח כביכול שהוא שפוי, סיפר לי שזהו מבחן לא חכם במיוחד, במה מבחן כזה יכול לתרום?, בוא נגיד אם אני מגיש טפסים לקורס טיס, זה מוחק את העבר? בכלל באילו משרדים רשומה העובדה שהתאשפזתי, אני זוכר בחור שאמר לי שלקחו אותו לצבא, הוא היה שנתיים בנוער,והתגייס ליחידה קרבית אני לא מאמין לו כי הוא שיקר הרבה במהלך האישפוז להרבה אנשים, ברישוי הם לא יודעים אבל בכל זאת עדיף לדווח גם תלוי איפה משאית כבדה או אוטובוס כל מה שקשור למרב"ד לא יתנו, את האמת, רוב האנשים מגיעים למרב"ד גם בכדי להוציא דרגה 2, בשגרירות לא יודעים, ההמשך ברור...
תודה מראש על התשובה, החלמה מהירה לכל החולים (אתם לא חולים אין דבר כזה חולה גם לא פגוע, לא נפצע ולא פצוע קרב) אנשים תמימים שעברו דברים בחיים, יותר טובים מאנשים מצליחנים שאני מכיר, וודאי יותר כנים, צדיקים שרע להם וכאלו שנפלו קורבן שצורך פיתוח זנים חדשים של תרופות שיתנו תשואה גבוהה לחפצים בדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק01/08/2012שלום גדעון.
כל הכבוד על דבריך!
אינני יודע אם ישנו באמת מבחן כזה שאומר שאתה "נורמלי"; יתר על כן, אין דבר כזה ביטול איבחון פסיכיאטרי. אם למישהו נקבע איבחון פסיכיאטרי, אז אפשר אולי לשנות את האיבחון, אבל אין דבר כזה "אתה בריא, אין לך יותר בעיה נפשית".
תיאורטית, יכול להיות דבר כזה שמישהו יתאשפז, ואחר כך יהיה ביחידה קרבית. לא ידוע לי על מקרים כאלה, אבל יש מקרה ידוע של מישהו שהיה במצב פסיכוטי, אבל לא אישפזו אותו בכפיה. אח"כ נקבע לו פרופיל 97. זה הבן של העיתונאי מנחם בן.
עלה והצלח.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/08/2012הגדרה של נורמאליות באמת בעייתית.
הגישה הרווחת היום להתייחס לאדם הסובל מבעיה נפשית , ככל האפשר נורמאלי ובעל פוטנציאל, על הרופאים לשתף את המטופל , לפעמים להתייעץ ולשאול לדעתו וכן לשאוף שיגשים חלומות. ידוע היום שתרופות חדשות לאורך זמן יכולות לשפר את תפקוד החשיבה , מטופלים שהתמידו לדוגמה, על סרווקאל, לאחר כשנה ויותר יש עדויות לשיפור הריכוז, זיכרון ויכולת הלמידה ...
אני אישית מאמין, שכמה שפחות תרופות עדיף, אך לעתים אין ברירה, במצבים מורכבים, ולפעמים יש צורך לשלב תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)