מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת אבחנה לבעיות שהפסיכאטר כתב לישירה24/02/2008
שלום אנשים מבורכים.מודה פסיכאטריה זה לא התחום שלי.
פליז עזרו לי לפענח את התוצאות הבאות.....
BIPOLAR AFFECTIVE DISORDRER-MIXED RAPIO CICLINUG
BPRDERLINE PERSONALITI DIS
PHOBIC DISORDERS WITH PANIF ATTACKS.
אחרי שראיתי את הדיאגנוזה ניכנסתי לחרדות,ואני לא יודעת על מה...... מחכה!
אגב האבחנה הזאת היא לבטוח לאומי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה,אתם עובדים כול כך קשה???
שירה25/02/2008עובדים כול כך קשה,שאפילו טיפת יחס אין לכם לאנשים כאן?? או שצריך לשלם.ואם בכסף מדובר אז אשלם לכם. סליחה מראש על הציניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי...
אביאל26/02/2008אין צורך להתעצבן, אני לא רופא אבל אני מבטיח לך שמיהו יענה לך. קצת סבלנות!
סך הכל הרופאים פה מתנדבים וזה לא מוסיף להם יותר מדי בהכנסה, פשוט תמתיני עד שיענו לך בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביאל,התנדבות זה דבר מבורך!
שירה26/02/2008אבל לענות לשאלות של אנשים,ששאלו לפני...ניקרא לזה,"שאין להם זמן".....
עכשו ברור לי יותר מכול הפעמיים,שהם אפילו לא התיחסו למה שכתבתי...."חוצפנית, אני.
בכול מיקרה אביאל...יש טובים מהם.תודה על העידוד אתה איש מבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת אבחנה לבעיות שהפסיכאטר כתב לי
26/02/2008לשירה שלום
רצוי תמיד לקבל את האבחנות מהגורם המאבחן כך מבינים ישירות למה הכוונה.
Bipolar Affective Disorder Rapid Cycling מתייחס למניה דפרסיה שיש לה יותר מ 4 גלים בשנה. Borderline Personality Disorder הינה האבחנה לפרעת אישיות גבולית. Phobic Disorder with Panic Attacks
מתייחס לאדם שיש לו פחדים לצאת מהבית וגם התקפי חרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)