תופעות לוואי אחרי הפסקת אפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי אחרי הפסקת אפקסור
    מ
    14/08/2012

שלום,אחרי 3 ימים של סבל נוראי הפסקתי.השאלה כמה זמן אחרי שנוטלים 3 כדורים ומפסיקים מרגישים תופעות לוואי?גלי חום והזעה לא אמורים לחלוף אחרי שבועיים-שלושה???כלומר,יש סיבה אחרת לגלי חום?
    כאילו גיל מעבר שהקדים באיזה 10 שנים...
    לדוגמא,ניסיתי צפרלקס אולי חודש וחצי וכמובן שהפסקתי אחרי סבל לא פחות קשה.אז הפריחה ליד הפה לא עברה עוד חודשיים.
    כנראה שאגיד לתרופות אלה:אף פעם לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי אחרי הפסקת אפקסור - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    14/08/2012

שלום לך
    אי אפשר להאשים את התרופה גם בפריחה בפה..
    מכל מקום,אפקסור דורש הפחתה הדרגתית מאוד..אין מה לעשות..זוהי אחת החסרונות של התרופה בצד היתרונות שלה שהם לא מעטים..הרי מדובר בתרופה ולכל תרופה ישנן תופעות לואי-אם יותר או פחות..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקסור

מ
    14/08/2012

לגבי ציפרלקס וגם ניסיתי וולבוטרין בפירוש נאמר לי/כתוב בעלון שתופעות לוואי גם פריחה בפנים.
    סליחה,לא הבנתי.להתחיל בהדרגה אין אפשרות כי כתוב שאפקסור אסור לחצות.הרופאה ביקשה לקחת שלם פעם ביום.אחרי יומיים אמרתי לה שלא עומדת במשימה.ביקשה לנסות בערב.אז עוד אחד וגמרנו.מה זה בהדרגה?לעשות הפסקה של יום וליטול עוד אחד?הרי אני מדברת על 3 ימים/3 כדורים.
    ושאלה היא-אם עבר שבועיים אחרי הפסקה-עדיין יש אותה בגוף???הרופאה בחופש שבועיים...
    אני כבר השלמתי שיתרונות אצל שכנים,אצלי רק חסרונות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו