מסרב לעזור לעצמו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרב לעזור לעצמו
    יעלי
    15/08/2012

שלום ותודה מראש על העזרה.

אבא שלי כבן שבעים. בחודשים האחרונים הוא כמעט ולא ישן, לא יוצא מהבית ושקוע בחרדות. על אף שהוא משוכנע שהוא נדבק בכל מחלה שקיימת בעולם הוא מסרב ללכת לרופא משפחה אפילו לבדיקת דם פשוטה (הלך לרופא לפני כ-5 שנים בפעם האחרונה). כולנו מנסים לתמוך בשיחה, בהצעה לפעילות קלה, טיפוך אלטרנטיבי וכו' אבל נראה שהוא פשוט לא רוצה לעזור לעצמו, רק יושב בבית וחושב על כמה קשה לו. הוא היה בטיפול אצל פסיכיאטר שנתן לו תרופות לשינה (לא ממש עזרו אבל קצת), לאחרונה הפסיכיאטר הבין שהוא למעשה בדיכאון ומאז אבא שלי הפסיק ללכת אליו. המצב התדרדר לכך שכשאמא שלי יוצאת מהבית הוא מתקשר להחזיר אותה בטענות שהוא מפחד שיקרה לו משהו. יש לציין שהוא מצידו טוען שיש לו רק בעיית שינה ומאחר והוא עייף כל כך הוא לא מצליח לתפקד.
    אנו כבר אובדי עצות, נשמח לקבל עצה טובה איך לעודד אותו/איך לשכנע אותו לקבל טיפול אמיתי.

שוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרב לעזור לעצמו

הוספת תגובה

• מסרב לעזור לעצמו - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    15/08/2012

שלום יעלי
    ניתן להשתמש בכדורים המשרים שינה והם גם בעלי פעילות אנטידכאונית..תנסו את הגישה הזו..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו