חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    לוטם
    16/08/2012

שלום רב, אני בן 32 סובל מחרדה ומחשבות אובסיסיביות במיוחד פחד אימתני מלהשתגע או לקבל התקף פסיכוטי, טופלתי ע"י ציפרמיל 40 אך מכיוון שהפסקתי וחזרתי לטפל בתרופה זו היא פיתחה עמידות ועשיתי די בלאגן עם התרופות, עתה אני נוטל פריזמה 40 מ"ג במשך 5 ימים ובשלושה ימים האחרונים אני נוטל 60 מ"ג פריזמה ובנוסף 1.5 קלונקס בימים הללו השלושה האחרונים,אני חש שהחרדה עלתה מעט האם זה הגיוני ? ראוי לציין שישנו שיפור ניכר במחשבות הטורדניות,בנוסף ישנה תופעה מוזרה שמתרחשת כבר ימים רבים ללא קשר לשינוי בכדורים והיא קושי לקום בבוקר שלא נובע מעצלות (תמיד הייתי קם מוקדם ) דווקא בשעות הבוקר המוקדמות בין עירות לשינה מופיעים לי חלומות מאוד ריאליסטיים מלאים בקונפליקטים מהעבר הרחוק שלא נפתרו ויש לי תחושה שאני פותר אותם תוך כדי שינה בנוסף מעיין פחד תמידי להתחיל את היום עקב החרדה האם תופעה זו ידועה בזמן של חרדה ?האם כדאי להוריד מינון חזרה ל 40 לתקופה ואז לעלות שוב ל 60

בנוסף אני מאוד טרוד ממה שקורה לי מכיוון שאיני חווה התקפי חרדה(דופק מואץ ,עלייה בלחץ דם) כפי שחוויתי בעבר אלא המצב סטטי אינני חש שאני חד קולח וירבאלי מרוכז כל הזמן בתחושה שאני לא נורמאלי ומייחל לחזור לעצמי לביטחון שהיה לי ותיפקוד הרגיל

כל סיטואציה נראית לי מורכבת לביצוע ואני חש שאני מאבד תקווה אני במצב זה כבר מעל חודשיים

אשמח לעצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/08/2012

כל שינוי בתרופה ממשפחת SSRI , במיוחד עליה במינון עלולה להיות מלווה בתופעות לוואי , אי שקט, חרדות, רגזנות, כאבי ראש , הפרעות שינה ועוד..
    בתקופה זו ניתן לעלות את הטיפול הרגעתי.
    לגבי להוריד ל 40 מ''ג , יש לברר עם רופא מטפל מה מטרת הטיפול, אם המצב של מחשבות אובסיסיביות לא מאוזן ועדין יש סבל, מינון גבוהה, עד 60 מ''ג עדיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו