מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות טורדניות כפייתיותאושרי18/08/2012
אחרי שבוע של סבל נוראי ממועקה לא מוסברת המלווה אותי לאורך כל היום שהייתה הולכת ומתגברת ככל שהייתי מפחד מהמצב בו אני נמצא. ומלא ניסיונות לקשר את המועקה לכל מיני דברים ולפחד שאני מתשגע ובכל פעם שהייתי מקשר משהו אחר למועקה לא הייתי מפסיק לחשוב עליו עד שהייתי מרגיע את עצמי בנושא זה ומיד נושא אחר היה עולה לי לראש במטרה לפענח את המועקה ולא היה יוצא וככה הלאה עם המון מחשבות במהלך השבוע וגם אם הייתי מצליח להתנתק ולהרגע מזה לכמה שעות ולהגיד לעצמי יופי זה מתחיל לעבור הייתי מתעורר לתוך המועקה הזאת בבוקר. לאחר שני מפגשים אצל פסיכולוג שאפילו לא הספיק לשמוע את כל מה שעבר עליי פניתי לפסכיאטר שאבחן את הבעיה כמחשבות טורדניות כפייתיות, ונתן לי טיפול בפאקסט וכדורי הרגעה מיידים(xannax שהוחלפו לalprox מאחר ולרופא משפחה לא היית אפשרות להוציא מרשם לxannax הוא טען שאלה אותם מרכיבים) הalprox אכן עוזר בהפחתת המועקה אך יש מספר דברים שמטרידים אותי ולא נותנים מנוחה.
1.האם הפקסט אכן יעביר לי את המועקה ותוך כמה זמן אני יוכל להפסיק להיות תלוי באלפרוקס.
2.יש לי את הפחד שאני יצטרך להשאר תלוי באלפרוקס, והפאקסט לא יעזור לבעיה.
3.למשך כמה זמן אני יכול לקחת alprox?
4. אני תמיד בתחושה שאולי הפסיכיאטר לא הבין נכון את הבעיה והמחשבות הן בגלל המועקה ולא להפך. יש לציין שכאשר אני מאמין שהפאקסט אכן יפתור את בעיית המועקה היא פוחתת אך זה משהוא שקשה לי לעשות.
והאם בכלל כל המחשבות האלה הן עצמן חלק ממחשבות טורדניות כפייתיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות טורדניות כפייתיות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/08/2012פאקסט אכן תרופה יעילה במצבים אובססיבים , במיוחד במינון גבוהה ( עד 60 מ''ג)
לגבי קסאנקס, מומלץ טיפול זמני ולהפסיק.
טיפול בשיחות מהווה מרכיב חשוב בטיפול, CBT ( התנהוגתי קוגנטיבי) ואו טיפול ארוך טווח - דינמי.
לפרטים, אתה מוזמן לבדוק באתר שלי לחומר זמין לקריאה ושמיעה חינם.
בתפריט מדיה , ראה רדיו, היה לי תוכנית שלמה בנדון, הסברים מפורטים ועוד.. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)