מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרה דחופהבוני18/08/2012
שלום,
אני מקבל ביום 4 מ"ג קלונקס, 6 מ"ג דקינט 30 מ"ג דרלין ריספרדל 4 מ"ג ופרפנן 32 מ"ג.
זה כבר יותר מחודש אני ישן רוב היום, ומרגיש תשוש, עייפות ברוב שעות היום, והלילה לא מצליח לתפקד גם את הדברים הקטנים שהייתי עושה.
מבקש את עזרתכם מה לעשות, מימה נגרם הדבר של שינה מרובה ועייפות כל היום.
עד לפני שבוע קיבלתי למשך חודשיים זריקת ריספרדל קונסטה ומאז התחיל כל העייפות שנפלה עליי.
האם יש קשר לזה או שאני טועה?
אני לא יודע מה לעשות מבקש שתעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - תופעת לוואי שכיחה.
שמוליק19/08/2012שלום בוני.
עייפות היא תופעת לוואי שכיחה של תרופות אנטי-פסיכוטיות בכלל ובפרט פרפנאן וריספרדל.
אני קיבלתי במשך הרבה זמן תרופות אנטי-פסיכוטיות בעקבות אישפוז כפוי. סבלתי מעייפות עד שהחלטתי על דעת עצמי להפסיק.
יידעתי את הפסיכיאטרית שטיפלה בי על החלטתי. היא כמובן התנגדה אך כיבדה את החלטתי. בדיעבד, התברר שזה היה צעד נכון.
זה נכון שיש בכך סיכון, שכן על פי מחקרים מי שמפסיק - מצבו עלול להדרדר.
בכל אופן, אפשר לחשוב על האופציה הזו.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)