עייפות ושינה מרובה מציקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ושינה מרובה מציקה
    בוני
    18/08/2012

שלום, אני מקבל ביום 4 מ"ג קלונקס, 6 מ"ג דקינט 30 מ"ג דרלין ריספרדל 4 מ"ג ופרפנן 32 מ"ג. זה כבר יותר מחודש אני ישן רוב היום, ומרגיש תשוש, עייפות ברוב שעות היום, לא מצליח לתפקד גם את הדברים הקטנים שהייתי עושה. מבקש את עזרתכם מה לעשות, מימה נגרם הדבר של שינה מרובה ועייפות כל היום. עד לפני שבוע קיבלתי למשך חודשיים זריקת ריספרדל קונסטה ומאז התחיל כל העייפות שנפלה עליי. האם יש קשר לזה או שאני טועה? אני לא יודע מה לעשות מבקש שתעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות ושינה מרובה מציקה

הוספת תגובה

• ומה הפלא בוני ?

גולשת
    19/08/2012

אינני יודעת בן כמה אתה,ומה הסיבה שמלעיטים אותך,בכמויות ובמינונים כה גבוהים,שהופכים אותך ל"זומבי",בין הייתר גם תרופה מהדור הישן,שיותר מזיקה מאשר מועילה (פרפנן) עצתי לך לגשת אל הרופא המטפל,ולבקש הערכה מחודשת לגבי טיב הטיפול,שהינך מקבל,ואפילו לשקול ייעוץ וחוות דעת,אצל פסיכיאטר מומחה. בכל אופן - אין לשנות/להפחית/להפסיק לקיחת תרופה,בלא אישור רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות ושינה מרובה מציקה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/08/2012

התרופות יכולות להרדים במספר מנגנונים, השפעה על קולטן גאבא, הורדת לחץ דם , השפעה על קולטן היסטאמין ועוד..
    יש לברר תחילה לחץ דם ודופק, שתיה תקינה - שתן בהיר ושקוף.
    יש להתיעץ עם רופא מטפל בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו