טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול
    אייל
    19/08/2012

שלום

אני בחור בן 43. לפני 15 שנה עקב תאונת דרכים התחלתי לסבול
    מכאבי צוואר קשים וכרוניים ומאז כל ניסיונות הטיפול לא הועילו
    ( פיזיותרפיה, טיפול אלטרנטיבי ועוד ).
    זה פוגע בי מאוד, הטרפזים והצוואר כואבים כל הזמן ויש כאב ראש כמעט יומיומי. מטופל בכ 4 אקמול מדי יום או 3 אופטלגין וזה מקל חלקית הצוואר תפוס כל הזמן. בשנה האחרונה עובד רק שליש משרה בגלל המצב.
    ניסיון טיפול באלטרול הופסק עקב תופעות לוואי
    וציפרלקס, גם לצורך שינוי רף הכאב, נוסה חצי שנה 10 מג ולא סייע.

אציין שלפני 10 שנים בתחילת בעיית הכאב זה גרם אצלי לחרדות וטופלתי שנה אצל פסיכולוג התנהגותי שלימד אותי גם להתמודד עם הכאב וזה עזר ומאד רוב הזמן לא סובל מחרדות וזה מבצבץ רק כשאני מרגיש מאוד לא טוב.

הייתי השבוע אצל רופא כאב, נוירולוג שהציע שתי אפשרויות
    1. לקחת קלונקס מדי יום בוקר ערב כמה חודשים ואולי זה יגרום לשחרור לאט לאט של התפיסות וחזרה לתנועה ופחות כאב.
    2. גראס רפואי.

לפני 10 שנים עישנתי כמה פעמים גראס וזה נתן קצת הקלה אבל בפעם החמישית היה התקף פאניקה כמה שעות של שלשולים וחרדה איומה וחלף.
    מאז לא ניסיתי ולפני שנה ניסיתי שוב שליש גוינט של גראס רפואי וזה גרר התקף חרדה שנמשך כ 3-4 ימים. לא פאניקה גדולה אבל חרדה ופחד לצאת מהבית והשהייה בחוץ היתה מאיימת.

1. הייתי רוצה לנסות גראס רפואי אבל אני חושש שזה יכול לגרור לאור ההיסטוריה שלי מצב שבו אכנס לחרדה קבועה שלא תאפשר לי לחזור לשגרה. האם גראס יכול לגרום לכך שאכנס לחרדה קבועה שלא תחלוף?
    2. האם לדעתך עדיף קלונקס יומיומי או אסיול אולי?
    מה דעתך על שתי החלופות...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

• טיפול - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/08/2012

הייתי ממליץ סימבאלטה או ליריקה , הנחה בעזרת מרפאת כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו