ריספונד לא ממש עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריספונד לא ממש עוזר
    רונן
    19/08/2012

שלום אני נוטל ריספונד 4 בשבוע האחרון אחרי ש 1,2,3 לא עזר לי מדוע הריספונד לא עוזר והאם זה תופעה מוכרת?העלת המינון כמובן ע"י פסיכיאטר אך הריספונד לא עוזר ועושה רושם שגם ה 4mg לא ממש עוזר . שאלה נוספת האם יתכן שאלכוהול מנטרל את השפעת התרופה?אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריספונד לא ממש עוזר

הוספת תגובה

• ריספונד לא ממש עוזר - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    20/08/2012

שלום רונן.
    האפקט הטיפולי של ריספרדאל מגיע לידי אפקט מירבי לאחר מספר שבועות של טיפול. בכל העלאת מנון יש להמתין ולראות מה יקרה.
    לעתים קורה כי תרופה לא עוזרת ואז יש צורך לשקול החלפה לתרופה אחרת.
    אין קשר בין אלכוהול להשפעת תרופה אך לא מומלץ לצרוך אלכוהול יחד עם ריספרדאלאו תרופות אנטי-פסיכוטיות אחרות לאור סיכון לת. לוואי של טשטוש וירידה ברמת עירנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריספונד לא ממש עוזר - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    23/08/2012

שלום רונן
    לא רצוי לשתות אלכהל ביחד עם תרופות,זה יכול לגרום לתופעות לואי מאוד לא רצויות ולא נעימות אך לא לניטרול ההשפעה.לגבי יעילות הריספונד אני ממליצה לך לשוחח עם הפסיכיאטר המטפל שלך לגבי יעילותו והמשך הטיפול בו היות ואתה מרגיש שזה לא עוזר בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו