מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החמרה בהפרעות קשב וריכוז מציפרלקסאמיר20/08/2012
שלום רב,
אני גבר בן 27 הסובל מהפרעות קשב וריכוז וכמו כן מחרדות,
בעבר נטלתי ריטלין אשר אף החמיר לי מצד אחד את החרדות אך שיפר את מצב הקשב והריכוז, הפסקתי עקב התקפי חרדה קשים שתקפו אותי וכעת אני נוטל ציפרלקס, אני שם לב שכבר תקופה מאז הנטילה אני מרגיש ממש מבולבל, חסר קשב וריכוז בצורה קשה, קשה להיזכר בדברים.....
האם אלו תופעות אופייניות לציפרלקס?והאם יש לי מה לעשות בנידון?ניסיתי לרדת במינון של הציפרלקס לחצי כדור וישר התחילו לי לחצים בחזה וחרדות למרות שהיה שיפור ניכר ברמות הריכוז והזכרון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה בהפרעות קשב וריכוז מציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/08/2012ציפראלקס במינון גבוהה תיאורתית יכול להוריד תפקוד דופאמין ולהוביל לאפטיה נוקושי בהנאה.
יש לזכור שריטלין מעלה את ריכוז הציפראלקס וכל SSRI אחר.. ולפעמים ניש צורך להוריד מינון של ציפראלקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשב וריכוז
שרון29/08/2012לקשב וריכוז יש ביטויים רבים
אני למשל נעזרתי דווקא בטיפול אלטרנטיבי ולא תרופתי אחרי שגם לי היו כל מיני תגובות לא נעימות. אני מניחה שאין פיתרון אחד לכולם אבל שווה לך לנסות את הפן האלטרנטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)