החמרה בהפרעות קשב וריכוז מציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרה בהפרעות קשב וריכוז מציפרלקס
    אמיר
    20/08/2012

שלום רב,

אני גבר בן 27 הסובל מהפרעות קשב וריכוז וכמו כן מחרדות,
    בעבר נטלתי ריטלין אשר אף החמיר לי מצד אחד את החרדות אך שיפר את מצב הקשב והריכוז, הפסקתי עקב התקפי חרדה קשים שתקפו אותי וכעת אני נוטל ציפרלקס, אני שם לב שכבר תקופה מאז הנטילה אני מרגיש ממש מבולבל, חסר קשב וריכוז בצורה קשה, קשה להיזכר בדברים.....
    האם אלו תופעות אופייניות לציפרלקס?והאם יש לי מה לעשות בנידון?ניסיתי לרדת במינון של הציפרלקס לחצי כדור וישר התחילו לי לחצים בחזה וחרדות למרות שהיה שיפור ניכר ברמות הריכוז והזכרון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החמרה בהפרעות קשב וריכוז מציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/08/2012

ציפראלקס במינון גבוהה תיאורתית יכול להוריד תפקוד דופאמין ולהוביל לאפטיה נוקושי בהנאה.
    יש לזכור שריטלין מעלה את ריכוז הציפראלקס וכל SSRI אחר.. ולפעמים ניש צורך להוריד מינון של ציפראלקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשב וריכוז

שרון
    29/08/2012

לקשב וריכוז יש ביטויים רבים
    אני למשל נעזרתי דווקא בטיפול אלטרנטיבי ולא תרופתי אחרי שגם לי היו כל מיני תגובות לא נעימות. אני מניחה שאין פיתרון אחד לכולם אבל שווה לך לנסות את הפן האלטרנטיבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו