עיכוב בשפיכה ssri

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב בשפיכה ssri
    גל
    21/08/2012

שלום,
    בן 36, נוטל תרופה אנטי דיכאונית לוסטרל במינון 50 מ"ג(בעבר נטלתי גם סרוקסט, ציפרלקס ועוד ממש' ssri).
    נמצא במערכת זוגית ופשוט לא מצליח לגמור, זה אפילו לא עיכוב. למעט פעמיים או שלוש נדירות מתוך עשרות ניסיונות, זה לא קורה.
    זה קרה לי בעבר גם, ורק כשהייתי בלי כדורים או כדור בשם מירו(שהיה היחיד שגרן לי לתיאבון מוגבר ועלייה משמעותית במשקל), הצלחתי לגמור.
    ניסו פעם לתת לי סורבון להקלה ולא עבד.
    ssri משתק אותי במובן הזה, וזו בחירה בין איכות חיים נפשית(אם וכאשר וגם זה לא בטוח), לבין חיי זוגיות שלמים ומהנים(גם זו איכות חיים).
    למי פונים? לפסיכיאטרים שטיפלו בי לא היה מענה אמיתי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב בשפיכה ssri

הוספת תגובה

• עשה מה שטוב לך

שמוליק
    22/08/2012

שלום גל.

השאלה שאתה שואל היא ממש לא שאלה רפואית.

ידוע שהתרופות אינן פותרות את הבעיה אלא רק מקילות על סימפטומים, ויש להן תופעות לוואי.

מה עדיף?

זו שאלה אינדבידואלית, וכל אחד אמור להחליט מה יותר טוב בשבילו.

אני סבלתי מתופעות הלוואי של התרופות והחלטתי להספיק. ישנם מטופלים שהכרתי מהתקופה של האישפוז והשיקום שמעדיפים אחרת.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיכוב בשפיכה ssri - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/08/2012

אין ברירה, לנסות עוד פסיכיאטריים, זה נושא תרופתי, יש לישקול לשנות טיפול לשקול להוסיף טיפול בשיחות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו