מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכוב בשפיכה ssriגל21/08/2012
שלום,
בן 36, נוטל תרופה אנטי דיכאונית לוסטרל במינון 50 מ"ג(בעבר נטלתי גם סרוקסט, ציפרלקס ועוד ממש' ssri).
נמצא במערכת זוגית ופשוט לא מצליח לגמור, זה אפילו לא עיכוב. למעט פעמיים או שלוש נדירות מתוך עשרות ניסיונות, זה לא קורה.
זה קרה לי בעבר גם, ורק כשהייתי בלי כדורים או כדור בשם מירו(שהיה היחיד שגרן לי לתיאבון מוגבר ועלייה משמעותית במשקל), הצלחתי לגמור.
ניסו פעם לתת לי סורבון להקלה ולא עבד.
ssri משתק אותי במובן הזה, וזו בחירה בין איכות חיים נפשית(אם וכאשר וגם זה לא בטוח), לבין חיי זוגיות שלמים ומהנים(גם זו איכות חיים).
למי פונים? לפסיכיאטרים שטיפלו בי לא היה מענה אמיתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשה מה שטוב לך
שמוליק22/08/2012שלום גל.
השאלה שאתה שואל היא ממש לא שאלה רפואית.
ידוע שהתרופות אינן פותרות את הבעיה אלא רק מקילות על סימפטומים, ויש להן תופעות לוואי.
מה עדיף?
זו שאלה אינדבידואלית, וכל אחד אמור להחליט מה יותר טוב בשבילו.
אני סבלתי מתופעות הלוואי של התרופות והחלטתי להספיק. ישנם מטופלים שהכרתי מהתקופה של האישפוז והשיקום שמעדיפים אחרת.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיכוב בשפיכה ssri - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/08/2012אין ברירה, לנסות עוד פסיכיאטריים, זה נושא תרופתי, יש לישקול לשנות טיפול לשקול להוסיף טיפול בשיחות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)