מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ההבדל בין בורדרליין למניה דיפרסיהדנה22/08/2012
שלום,
תודה מראש על המענה.
האם קיים הבדל בין הטיפול התרופתי באישיות גבולית לבין מניה דיפרסיה?
הפסכיאיטר שלי לא בוח מה אני משניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין בורדרליין למניה דיפרסיה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/08/2012בורדרליין ( הפרעת אישיות גבולית ) שייכת לספקטרום של ההפרעות הדו קוטביות, רבות בגלל תנודות במצב הרוח.
הטיפול יכול להיות זהה לעתים.
ההבדל, בהפרעת אישיות , יש חשיבות רבה לטיפול בשיחות ( CBT DBT ) , ההפרעה מאז הילדות עם עדות לסבל ופגיעה תפקודית באופן קבוע ורציף, במניה דפרסיה, הסבל והפגיעה התפקודית, רק בזמן התקף , פרט לכך התפקוד שמור יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת אישיות גבולית - פגיעה עצמית
יוליה יעל31/01/2013שלום רב.
אני מאובחנת כסובלת ממניה דיפרסיה והפרעת אישיות גבולית. עכשיו, האם אני פוגעת בעצמי כתוצאה מבורדרליין או כתוצאה ממניה דיפרסיה. הפגיעה העצמית שלי מטבטאת בחתכים עמוקים מאוד ואגרסיביים בידיים, וכתוצאה של ענישה עצמית, בעיקר כאשר אני שוב נופלת לאנורקסיה ונותנת לה להישתלט עלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)