מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שאלהגיל24/08/2012
אני בן 32 סובל מסכיזופרניה כ 8 שנים עקב שימוש בסמים .
אני קראתי בעבר על המחלה ולא ממש באתי לידי סיפוק .
גם דיברתי עם פסיכאטרים ולא ממש הבנתי .
מה זה פוגע לי בחיים אני מתכוון מבחינה קוגניטיבית .
אני עובד ושוקל להתחיל ללמוד אבל כל פעם אני נתקע על דברים שהיו בעבר ,
לא בעבר הרחוק אלה לפני חודש שבועיים , זה כאילו התודעה שלי משתנה כל הזמן .
מה זה חוסר קבלת המציאות ? , חוסר אמפטייה ? , כלומר מה זה אומר בתכלס בחיים כל מה שאומרים\ כתוב ( פגיעה קוגניטיבית מתמשכת )
זה ידוע שאדם שיודע את המגבלות שלו חיי יותר טוב .
אז עם מה אני יצטרך להתמודד כל החיים שלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון24/08/2012שלום לך גדי
מחלת הסכיזופרניה הינה מחלה הטרוגנית.
היא אינה מחלה אחת אלא משתנה מחולה לחולה
באופן שהיא מופיעה,במהלך שלה,בסיבוכים שלה וכו'.יתכן שבעוד מאה שנים היא תתפצל בכלל למחלות שונות עם מהלך ופרוגנוזה שונים.
צריך להתמודד עם סימנים 'חיובים' של המחלה באמצעות תרופות אנטיפסיכוטיות ומעקב פסיכיאטרי.
וכן בסימנים השליליים של המחלה גם עלידי התרופות וכן באמצעות תהליך שיקומי המתאים למחלתך.
הדאגנות שאתה מתאר וכן המחשבות על העבר לא שייכים לא לזה ולא לזה..
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)