דפרסונליזציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפרסונליזציה
    טולי
    29/08/2012

מבקשת להבין עיקרון של רציונל טיפולי -
    מה הטיפול התרןפתי המומלץ בדפרסונליזציה שאינה על רקע פסיכוטי אלא על רקע דכאוני או חרדתי?
    1. SSRI נכון?
    2. ומה לגבי BZ? נאמר שזה לא הכי טוב? זה נכון?
    3. ומה לגבי אנטיפסיכוטים במינון נמוך? זה יעיל או שלא?
    בבקשה השיבו בסבלנות וללא התחמקות.
    תודה,
    ט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפרסונליזציה

הוספת תגובה

• דפרסונליזציה - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    29/08/2012

לטולי שלום
    דפרסונליזציה היא בד"כ ביטוי של תמונה קלינית כוללנית לכן ההסתכלות היא על התמונה כולה ולא רק על אחד הסימפטומים (במיקרה הזה הדפרסונליזציה)-בחירת הטיפול מתבססת על התמונה הקלינית כולה היות וכפי שציינת בשאלתך היא יכולה להופיע בהרבה מצבים-הפסיכיאטר שלך יודע היטב איזה תכשיר יהיה המתאים ביותר עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה ישירה ומכבדת

טולי
    29/08/2012

מבקשת להבין עיקרון של רציונל טיפולי -
    מה הטיפול התרןפתי המומלץ, לפי הספרות, בדפרסונליזציה שאינה על רקע פסיכוטי אלא שהינה על רקע חרדתי?
    1. SSRI נכון?
    2. ומה לגבי BZ? נאמר שזה לא הכי מתאים? זה נכון?
    3. ומה לגבי אנטיפסיכוטים במינון נמוך? זה יעיל או שלא?
    בבקשה השיבו בסבלנות וללא התחמקות.
    תודה,
    ט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוףףף

חשובב
    15/03/2014

היי, טוב אז אני חייבת לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד, לפני כמעט שנה וחצי התחלתי לקחת רואקוטן, התרופה לפצעים בפנים, חשוב לציין שלפני כן לא היו מעולם בעיות נפשיות מאף סוג!!! לאחר ארבעה חודשים התחילו לי תופעות לוואי נוראיות, כאבי ראש קשים ביותר, רעשים בראש כתוצאה ממים שעלו לי לראש, העור שלי הפך כתום, התכווצויות קשות בכל חלקי הגןף, חוסר יכולת לנשום ועוד המון תופעות, הייתי במיון מספר פעמים ועשיתי את כל הבדיקות הנדרשות- הכל חצא תקין;) נכנסתי לחרגות קשות- מן הסתם ימשפ המצב הנפשי שלי החל רק להתדרדר, חוויתי דפרסונליזציה קשה, הייתי בטוחה שהשתגעתנ, חרדות קשות ביותר, דיכאןן, רצתי למליון רופאים פסיכוליים פסיכיאטרים ומה לא?! לאף אחת לא הייתה תשןבה כמו שצריך, חשוב לציין שכל התקופה הנ״ל הייתי ללא כדורים, המשכתי לעבוד ולתפקד כמעט כרגיל, התחלתי לעשות ספורט- אני יודעת שזה עוזר, עכשיע לאחר החפירה הקטנה חח אני רוצה לשאול בבקשה- איך זה ייתכן שכתוצאה מכדור שנלקח פחות מחמישה חודשים הגבתי ככה? האם יש סיכוי שהכדור הזה ״דפק״ אותה ואין דרך חזרה?!? מה לעשות למי לפנות? בבקשה תעזרו לי עברתי שנה של גהינום!!! תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו