פגועת ראש: קסנקס וריטלין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגועת ראש: קסנקס וריטלין?
    מאי
    31/08/2012

אני שנתיים וחצי אחרי פגיעת ראש פרונטלית.
    אני אדם מאוד לא רגוע שלוקח הכל מאוד בקיצוניות, לחוצה, סובלת מכאבי ראש שליריקה כבר לא מסייעת להם (אני משערת שיש יותר כאבים במצב רוח קיצוני), חסרת סבלנות, מאבדת עניין לפעמים ממש מהר, מראה סימנים של אדם שנולד עם ADHD.
    אני קבלתי מהפסיכיאטרית שלי קסנקס לקחת במקרי חירום רק שכבר 4 חודשים אני לוקחת זאת על בסיס קבוע כדי לישון בלילה. אפילו עם זה אני מתעוררת בין פעמיים לחמש בלילה אחד. תהיתי האם שימוש בריטלין יכול לעזור? עד כמה זה גרוע ריטלין? מה ההשלכות בנטילת ריטלין? האם יש משהו אחר שיכול לעזור במקרים של פגיעת ראש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגועת ראש: קסנקס וריטלין?

הוספת תגובה

• פגועת ראש: קסנקס וריטלין? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    02/09/2012

ריטלין לא מומלץ ...
    יש לברר את היקף פגיעת הראש, לברר איזה תרופות היו בניסיון עד כה , מינון ומשך, יש צורך בניסיון איזון תרופתי בעזרת נוגדי דיכאון וחרדה , אנטי היסטאמינים ונוגדי פסיכוזה, בקיצור , יש מה לעשות, על הרופא המטפל להעריך את חומרת המצב ולתכנן את הטיפול התרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו