סרוקוול לא xr מעייף מאוד!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקוול לא xr מעייף מאוד!!!
    עדן
    31/08/2012

שלום לד"ר הנכבדים,
    אני נוטל כבר חצי שנה סרוקוול במינון של 25 מ"ג לא מושהה בלילה לפני שינה סביבות 23:00-00:00
    בשבועיים האחרונים העלה לי הפסיכיאטר את הסרוקוול ל50 מ"ג לא xr (בפעמיים - 2 כדורים של 25 כל אחד) והשאיר לי את הקלונקס 1 מ"ג בלילה גם כן עם הסרוקוול.

אני מרגיש מאוד עייף. אני חווה תופעות לוואי שפוגעות בתפקוד שלי בצורה משמעותית,
    בלי סרוקוול - חרדות, קושי משמעותי מאוד בהירדמות ועוד אולי.
    עם סרוקוול 50 מ"ג לא מושהה - נמנום וישנוניות מוגברים בבוקר, תחושה של האנג אובר מטורף, נותנת לי לישון ולישון בלי לקום ואז כשאני קם ב13:00-14:00 בצהריים אני עייף ורדום וזומבי עד 18:00-19:00 בערך, ואז אני קם לתחייה אבל אופס... צריך לקחת את הכדור הבא בעוד כמה שעות. ממש בעיה!

תוך כמה זמן תופעות לוואי של ישנוניות\הירדמות\חוסר בתפקוד עקב סרוקוול עם מינון של 50 רגיל - אמורות לעבור?
    תוך כמה זמן ההשפעה המיטבית המאכסימאלית של סרוקוול עבור חרדות? הפסיכיאטר אמר שזה די מיידי.

ואם לא אוכל להמשיך ככה - וארד ל25 מ,ג, האם אוכל לישון בלילה כמו עם 50?

אוף. זה ממש מייאש.
    זה דופק לי את כל החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקוול לא xr מעייף מאוד!!!

הוספת תגובה

• סרוקוול לא xr מעייף מאוד!!! - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    31/08/2012

שלום לך עדן
    התמונה הקשה שאתה מתאר הינה מאוד לא אופיינית!
    אך מה לעשות זוהי התגובה שלך ויש לכבד אותה..ולמה להמשיך לסבול?
    יש מקום לחשוב הורדת מינון הקלונקס. וגם על שינוי תרופתי..ישנן אופציות נוספות..
    תתייעץ עליהן עם רופאך..
    תרגיש טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שאין פתרון אמיתי

שמוליק
    02/09/2012

שלום עדן.

עייפות היא תופעת לוואי שכיחה של תרופות אנטי-פסיכוטיות בכלל ושל סרוקוול בפרט.
    אני גם כן עברתי את זה.

עשו לי הרבה החלפות תרופתיות בתקווה שתרופות אחרות ירדימו אותי פחות, אבל כל התרופות שנוסו עליי הרדימו אותי.

אינני יודע מה הסיבה שבגללה נותנים לך סרוקוול, אם זה בגלל מצב מצב פסיכוטי-מאני או בגלל דיכאון.

בכל מקרה, התופעות האלה, גם של דיכאון, וגם של מאניה, נגרמות לא רק בגלל חוסר איזון כימי במח, שאיתו התרופות מנסות להתמודד. ישנם גורמים נוספים, שבהם ניתן לטפל בדרכים אחרות, ולכן כל טיפול בבעיות נפשיות כולל טיפולים אחרים בנוסף לטיפול תרופתי.

אני אישית מאמין שבגלל תופעות הלוואי הקשות של התרופות, צריך לחפש טיפולים אחרים, והם העיקר.

בהחלט יכול להיות שהחלפה תרופתית לא תעזור.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרקווהל

נחום
    03/12/2015

שמי נחום
    אני לוקח בלילה סרקוול 50 מילגרם לא xr פשוט אתה צריך להיתרגל לזה ואז תראה זה יעזור לך שמעתי הרצאה של דר גיל זלצמן והוא אומר שצריך לקחת תרופות ואם לא אז מרגישם יותר רע אני ממליץ לך שתחכה עם זה
    בתודה נחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו