מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוויה לא ברורה ????גבי31/08/2012
שלום
אני בן 31 הייתי מאושפז 3 פעמים פעמיים לשבוע ופעם לארבע חודשים
אני עובד וחושב על לימודים אני לוקח רספרדל 6 מ"ג ולפני זה קונסטה סך הכול 6 שנים
אני הייתי מאושפז אחרי שהפסקתי את הכדורים .
אני הייתי בהתקף פסיכוטי באותה תקופה .
ויש משהו שאני לא יודע אני הייתי במזרח וכל זה קרה עקב סמים , כשחזרתי לארץ היו שנתיים שתפקדתי רגיל : נסעתי באופניים מקצועיות , למדתי גיטרה , סטפס , ציור , וטיילתי בארץ לבד . אמנם בזבזתי הרבה כסף רק על האופניים ארבע אלף שקל אבל גם הכנסתי הרבה כסף עבדתי בבית חולים סיעודי , עד שעזבתי לאחר שיום אחד קיבלתי בלק אוט וגילו שאני לוקח תרופות מה שהיה חוויה משפילה . ( אנשיים תתי רמה רוסים ) .
אני שואל אני לא יודע מה היה בתקופה הזו שנמשכה שנתיים עד שהתחלתי בטיפול .
אם זה התקף פסיכוטי אז איך הוא נמשך כל כך הרבה זמן ושעל פניו לא ראו עלי איזושהיא בעיה ?
אודה על תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר " תקופת הפרודום "
גבי31/08/2012שלום האם התקופה הזו של השנתיים שהזכרתי זה בעצם " תקופת הפרודום " ?
ומהם ההשפעות של סכיזופרניה כלומר האם הפגיעה בפן הרגשי , קוגניטיבי , התנהגותי לא קשורות למחשוות שווא ופרנויות והזיות שבדרך כלל מתבטאות בזמן התקף או הפסקה של תרופות ?
ושאלה אחרונה האם יש תרופות שפועלות שונה על הסרוטונין והדופמין במוח חוץ מרספרדל לכדי יעילות גבוהה יותר ?
אולי סאפריס , יש לציין ש3 שנים קיבלתי רספרדל קונסטה והפסקתי בגלל חוסר נוחות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשערה
שמוליק02/09/2012שלום גיל.
לדעתי, בהחלט יכול להיות שבזמן שלא לקחת כדורים ותפקת היית בסדר גמור.
עם כל הכבוד לרופאים, אינני מקבל את המוסכמה לפיה מחלות נפש הן כרוניות.
ידוע שמצבים של מצבי רוח קיצוניים כגון פסיכוזות ודיכאונות נגרמים לא רק בגלל בעייה של חוסר איזון כימי במח, אלא ישנם גורמים נוספים, ולכן כל טיפול, מלווה בדרך כלל בטיפולים נוספים שאמורים להשפיע על הגורמים המוספים מלבד התרופות שאמורות לאזן את הכימיקלים במוח.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה לא ברורה ???? - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור02/09/2012שלום רב,
אחד המאפיינים של מצב פסיכוטי הינה תחושת בלבול וקושי להבין את המתרחש. במקרים רבים הטיפול התרופתי עוזר ומאפשר לאנשים לנהל אורח חיים פעיל ומספק. מאוד חשוב להיות במעקב פסיכיאטרי צמוד ולא להפסיק את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה אבל לא משנה
גיל02/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)