חוויה לא ברורה ????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויה לא ברורה ????
    גבי
    31/08/2012

שלום
    אני בן 31 הייתי מאושפז 3 פעמים פעמיים לשבוע ופעם לארבע חודשים
    אני עובד וחושב על לימודים אני לוקח רספרדל 6 מ"ג ולפני זה קונסטה סך הכול 6 שנים
    אני הייתי מאושפז אחרי שהפסקתי את הכדורים .
    אני הייתי בהתקף פסיכוטי באותה תקופה .
    ויש משהו שאני לא יודע אני הייתי במזרח וכל זה קרה עקב סמים , כשחזרתי לארץ היו שנתיים שתפקדתי רגיל : נסעתי באופניים מקצועיות , למדתי גיטרה , סטפס , ציור , וטיילתי בארץ לבד . אמנם בזבזתי הרבה כסף רק על האופניים ארבע אלף שקל אבל גם הכנסתי הרבה כסף עבדתי בבית חולים סיעודי , עד שעזבתי לאחר שיום אחד קיבלתי בלק אוט וגילו שאני לוקח תרופות מה שהיה חוויה משפילה . ( אנשיים תתי רמה רוסים ) .
    אני שואל אני לא יודע מה היה בתקופה הזו שנמשכה שנתיים עד שהתחלתי בטיפול .
    אם זה התקף פסיכוטי אז איך הוא נמשך כל כך הרבה זמן ושעל פניו לא ראו עלי איזושהיא בעיה ?
    אודה על תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוויה לא ברורה ????

הוספת תגובה

• " תקופת הפרודום "

גבי
    31/08/2012

שלום האם התקופה הזו של השנתיים שהזכרתי זה בעצם " תקופת הפרודום " ?
    ומהם ההשפעות של סכיזופרניה כלומר האם הפגיעה בפן הרגשי , קוגניטיבי , התנהגותי לא קשורות למחשוות שווא ופרנויות והזיות שבדרך כלל מתבטאות בזמן התקף או הפסקה של תרופות ?
    ושאלה אחרונה האם יש תרופות שפועלות שונה על הסרוטונין והדופמין במוח חוץ מרספרדל לכדי יעילות גבוהה יותר ?

אולי סאפריס , יש לציין ש3 שנים קיבלתי רספרדל קונסטה והפסקתי בגלל חוסר נוחות .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השערה

שמוליק
    02/09/2012

שלום גיל.

לדעתי, בהחלט יכול להיות שבזמן שלא לקחת כדורים ותפקת היית בסדר גמור.

עם כל הכבוד לרופאים, אינני מקבל את המוסכמה לפיה מחלות נפש הן כרוניות.

ידוע שמצבים של מצבי רוח קיצוניים כגון פסיכוזות ודיכאונות נגרמים לא רק בגלל בעייה של חוסר איזון כימי במח, אלא ישנם גורמים נוספים, ולכן כל טיפול, מלווה בדרך כלל בטיפולים נוספים שאמורים להשפיע על הגורמים המוספים מלבד התרופות שאמורות לאזן את הכימיקלים במוח.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויה לא ברורה ???? - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    02/09/2012

שלום רב,
    אחד המאפיינים של מצב פסיכוטי הינה תחושת בלבול וקושי להבין את המתרחש. במקרים רבים הטיפול התרופתי עוזר ומאפשר לאנשים לנהל אורח חיים פעיל ומספק. מאוד חשוב להיות במעקב פסיכיאטרי צמוד ולא להפסיק את הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלה אבל לא משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו