מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפקסור - SNRIADHD דכאוני01/09/2012
שלום לכם, אני בן 35 סובל מדכאון וADHD משולב.
אחרי ירידה דרסטית של 60 קילו במשקל ע'י ניתוח שרוול קיבה, ומתיחת בטן,
נרפאתי מסכרת לחץ דם גבוה היפרליפידמיה ועוד.
עברתי אבחון מדוקדק ונמצאתי כבעל הפרעת קשב וריכוז.
התחלתי טיפול בקונצרטה, חרדה ודכאון חזרו בעוצמה קשה.
הטיפול הופסק והוחל מתן ציפרמיל 20 מ'ג עם תוצאות טובות מבחינה נפשית.
מבחינה גופנית עליתי 12 ק'ג תוך שנה. קטסטרופה מבחינתי! לא מוכן להחליף נכות בנכות!
בהתיעצות עם המרכז הרפואי שבו נותחתי הומלץ לי לעבור ל SNRI.
ביום הרופא רשם לי ויאפקס 75. שמח וטוב לבב התחלתי בטיפול.
קראתי בעלון לצרכן שהוא גורם לירידה בתאבון. גיגילתי ומצאתי ברשת שדווקא ההפך, אבל מה שהכי מטריד אותי זה שנרשם באתר מל"מ שהתרופה גורמת
לתופעות לואי של שוקים חשמליים ותופעת גמילה קשה ולמעשה צריך ליטול אותה כל החיים! ושלא כל הרופאים אומרים את זה למטופלים! אנא ד"ר SOS האמנם? ומה מידת אמינות אתר מל"מ בנ"ל?
לתשובתכם אודה,
בברכה פלוני דכאוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלתי את הוייפקס רק יומיים
ADHD דכאוני01/09/2012הפסקתי ואני מתכוון לבקש מהרופא איקסל שלה יש פחות תופעות לוואי כנ"ל.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלתי את הוייפקס רק יומיים - תגובה
ד``ר יעקב חרמון01/09/2012ראה לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקסור - SNRI - תגובה
ד``ר יעקב חרמון01/09/2012שלום לך
האינטרנט הינו מקור מידע מדהים
מאידך הוא מספק גם מידע שגוי בעשרות אחוזים!
איך בוררים את המידע הרב הזה?
רק על ידי רופא מטפל שכל המידע והידע עומדים מולו!
אל תנסו להיות הרופאים של עצמכם-זה עלול להכשיל אתכם!
לדוגמא המידע שציינת לעיל אינו נכון והוא עלול להכשיל את הטיפול בך!
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך ד'ר!
ADHD דכאוני01/09/2012זאת אומרת שהאפקסור לא משמין? חן חן נרגעתי!
אגב, האם אתה עוובד עם קופ"ח מכבי שרותי בריאות?
תודה מראש!
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)