מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריזמה והריוןבת 3002/09/2012
שלום, אני בת 30. סובלת מ- ocd בערך מגיל 10. הפעם הראשונה שנטלתי כדורים היתה בשנות בית הספר התיכון שאובחנתי לראשונה ע"י פסיכיאטר. נטלתי פריזמה וכדור נוסף נגד דיכאון.נטלתי את התרופה בערך שנתיים ולא הרגשתי ממש הקלה אבל גם הייתי חסרת כל רצון לעזור לעצמי ונשארתי ככה. מאז היו עוד 2 תקופות שבהן לקחתי את התרופה תקופה מסויימת כשהרגשתי צורך (הייתי מקבלת מרשמים מרופא משפחה על סמך המרשם הראשוני שקיבלתי) השאלה שלי היא כזו, אני מרגישה שאני כבר על קצה גבול היכולת שלי, נמאס לי להיות קורבן של הסיוט הזה ואני רוצה שוב לפנות להתייעצות אצל פסיכיאטר, הבעיה שאני מתכננת הריון בעוד כמה חודשים ומפחדת נורא מפגיעה בעובר. אני בטיפול פסיכולוגי אבל מרגישה שאולי כדאי חיזוק של טיפול תרופתי. האם יש תרופות שנחשבות בטוחות בהריון? במידה ואתחיל עכשיו לקחת את התרופה כמה זמן אצטרך להפסיקה לפני הכניסה להריון? ז"א יש איזו תקופת ניקיון שהגוף צריך לעבור לפני ההריון? והאם חצי שנה של טיפול תרופתי יכול לסייע?
מה עושים שהמצב כל כך קשה וחייבים טיפול תרופתי אבל יש תכנון של הריון באופק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)