מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוך כמה זמן קלופיקסול מתנקה מהגוף?תמיר04/09/2012
קיבלתי קלופיקסול במינון של 30 מ"ג בכל יום היא עשתה לי תופעות לוואי איומות של תפיסה בגוף ובשרירים והפסיקו לי אותה לפני כיומיים בהדרגה 30 -20- 10 מ"ג במשך שלושה ימים עד שהפסיקו לי אותה לגמרי ביום שני כבר לא קיבלתי יותר ועדיין תופעות הלוואי הללו ממשיכות זה ממש בלתי נסבל אני לא ישן כמו שצריך בלילות ואני מתוסכל מהמצב . האם זה יעבור ? יכול להיות שזה נובע ממשהו אחר ? עברתי לטיפול של ריספרדל 5 מ"ג ביום שגם התחיל בהדרגה במהלך הפסקת הקלופיקסול ו20 מ"ג של ואבן פעמיים ליום . זקוק לתשובה בתודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי מטופל בקלופיקסול כ5 שבועות
תמיר04/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך כמה זמן קלופיקסול מתנקה מהגוף? - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק04/09/2012תמיר שלום
לא כל כך הבנתי מההודעה שלך כמה ימים בעצם עברו מאז שאתה לא לוקח בכלל קלופיקסול- בכל מיקרה התופעות לואי חולפות בהדרגה- במהלך מספר ימים ולעיתים במהלך מספר שבועות.....אז לא להיבהל ולחכות בסבלנות- צריך במקביל לבדוק- כפי שאתה אומר- האם האי שקט לא נובע ממשהו אחר ולא קשור בכלל לקלופיקסול...........לכן כדאי להיבדק בקרוב על ידי הפסיכיאטר שלך כדי להבין בעצם מה הסיבה למיחושים שלך ולהתאים טיפול תרופתי.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאז שאני לא לוקח בכלל עבר
תמיר05/09/2012תודה רבה
מאז שאני לא לוקח בכלל קלופיקסול עבר
כ3- 4 ימים ביום ראשון כבר לא לקחתי קלופיקסול יותר ...
האם ייתכן שיעברו כמה שבועות עד שאני אפסיק לחוש בתופעות הלוואי הללו ?
או שזה כבר היה אמור להיגמר ואז יכול להיות שזה ממשהו אחר ?
אני ממש רועד בלילות שאני מתקשה למצוא תנוחה נכונה ואז מתחילות לי רעידות בגוף מלוות בתפיסה של השרירים בגוף וזה כואב ומעיק ומציק זה בלתי נסבל .....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)