מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת מה לעשותדנה08/09/2012
אני מרגישה שאני צריכה עזרה כל כך. אני בסה"כ בת 17 אבל עברתי יותר מידי בחיים שלי.אני מרגישה עייפות פיזית כל הזמן,אני רוצה לבכות כל הזמן,אני בדיכאון קשה מאוד ואני לא רוצה לצאת מהבית,אני פוחדת מאנשים,יש לי מלא פוביות,אני לא רוצה לצאת כי אני מפחדת ממקומות הומי אדם.אני מרגישה שכל צחוק ברחוב הוא עליי.אני מרגישה סכיזופרנית,כל צלצול בדלת מרתיע אותי,ומערכת העצבים שלי כושלת,אני לא יכולה כבר עם העצבים הרופפים שלי,אני אוהבת להיות קורבן,אני מרגישה שכל התעלמות קטנה ממני היא כנראה כי עשיתי משהו וכולם שונאים אותי,אני כל הזמן מרגישה נטל,אני כל הזמן מרגישה שכולם שונאים אותי ושכולם נגדי,אמא שלי לא עוזרת לי בכלל,היא לא יודעת כלום ולהפך היא גורמת למצב להיות יותר גרוע,היא מורידה אותי למטה...אני רק רוצה להישאר בחדר שלי ולישון כי זה המקלט שלי,אני יכולה להעביר כל היום בחדר בלי לצאת,זה כבר דיכאון של כמה שנים ואני לא רואה שום עתיד אצלי,אין שום דרך לעודד אותי.מה אני יכולה לעשות בבקשה?המצב הכלכלי של ההורים שלי לא טוב,אין לי ממי לבקש עזרה,חברים גם אין לי כי המראה שלי הוא לא בדיוק מה ש"הילדים מחפשים",ואני לא מסוג המשפחות שעוזרות.תודה על ההקשבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ויולט10/09/2012שלום דנה,
דברייך מאוד נוגעים ללב..
הזדהיתי עם רוב דברייך, מקווה שתרגישי יותר טוב!
כדאי לך ללכת לפסיכיאטר + טיפול פסיכולוגי דרך קופת חולים..
(זול יחסית)
:) הלוואי שהכל ישתנה לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
פוצי10/09/2012גם אני קראתי את הודעתך .....
את רואה הכל דרך משקפיים לא טובים כולל המראה שלך, שאת חושבת שהוא לא מה שאנשים מחפשים .
אנחנו מרגישים מה שאנחנו חושבים ,
ואת חושבת כרגע ממקום לא טוב שיכול להשתנות דרך טיפול ,או תרופתי או פסיכולוגי או שניהם יחד.
גם רופא משפחה אגב יכול לתת כדורים נגד דיכאון !!!
בקופת חולים יכוונו אותך -את תעשי את הצעד הראשון -לפי איך שאת כותבת ,אני מתרשם
שאת בחורה די בוגרת לגיל שרשמת ואינטיליגנטית מאוד ,תעשי לעצמך טובה
ותבחרי בזה שאת רוצה להרגיש טוב ורוצה לעשות הכל כדי להשיג את זה !!!!!!!!
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)