שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גבי
    09/09/2012

מה הטעם בטיפול פסיכאטרי ? , אני מטופל 4 שנים אצל פסיכאטרית חוץ מלתת לי כדורים אין כלום לא שיחות לא פסיכותרפיה מה הטעם ? כאילו שהתרופות מרפאות את הכול !! אתם יודעים שלא .
    ועוד משהו היא תמיד הולכת על טובתה ולא על טובתי מעדיפה זריקות על כדורים שיהיה לה מעקב אחרי ! מה אני בן 18 אני צריך שיעקבו אחרי ? וכל דבר היא מתייגת הולך ללמוד כותבת את זה , מרגיש רע כותבת את זה , ועוד ועוד ....
    מתיחסת אלי כמו אל אדם שזקוק למסגרות של סל שיקום ועבודה נתמכת והאמת שאני בדיוק ההפך מזה !!!
    אז השאלה שלי זה איפה הפסיכותרפיה ? ולמה אני הולך בכלל לפסיכאטרית אם זה לא תרפיה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/09/2012

היי גיל
    אני מבין את התסכול שלך, ויש בכך צדק.
    הגישה הנכונה חייבת להיות מורכבת מ 3 חלקים:
    ביולוגיה : תרופות, תוספי מזון , דיאטה וכ...
    פסיכולוגיה : מתן מענה בשיחות לתיסכולים, כעסים, חיפוש דרכים להתמודד עם הקשיים...
    סביבתי : דגש על כישורי חיים, לימודים, אינטרקציה עם הסביבה, עבודה וכו.....

החלק של השיחות, פסיכותרפיה ( תמיכתי , קוגנטיבי, דינמי וכו..) , חשוב וחייב להיות בנוסף.
    אני אישית, משתדל תמיד לתת מענה בשיחות בנוסף לתרופות, הדבר חשוב ותורם רבות למטופלים.
    בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו