מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגבי09/09/2012
מה הטעם בטיפול פסיכאטרי ? , אני מטופל 4 שנים אצל פסיכאטרית חוץ מלתת לי כדורים אין כלום לא שיחות לא פסיכותרפיה מה הטעם ? כאילו שהתרופות מרפאות את הכול !! אתם יודעים שלא .
ועוד משהו היא תמיד הולכת על טובתה ולא על טובתי מעדיפה זריקות על כדורים שיהיה לה מעקב אחרי ! מה אני בן 18 אני צריך שיעקבו אחרי ? וכל דבר היא מתייגת הולך ללמוד כותבת את זה , מרגיש רע כותבת את זה , ועוד ועוד ....
מתיחסת אלי כמו אל אדם שזקוק למסגרות של סל שיקום ועבודה נתמכת והאמת שאני בדיוק ההפך מזה !!!
אז השאלה שלי זה איפה הפסיכותרפיה ? ולמה אני הולך בכלל לפסיכאטרית אם זה לא תרפיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/09/2012היי גיל
אני מבין את התסכול שלך, ויש בכך צדק.
הגישה הנכונה חייבת להיות מורכבת מ 3 חלקים:
ביולוגיה : תרופות, תוספי מזון , דיאטה וכ...
פסיכולוגיה : מתן מענה בשיחות לתיסכולים, כעסים, חיפוש דרכים להתמודד עם הקשיים...
סביבתי : דגש על כישורי חיים, לימודים, אינטרקציה עם הסביבה, עבודה וכו.....
החלק של השיחות, פסיכותרפיה ( תמיכתי , קוגנטיבי, דינמי וכו..) , חשוב וחייב להיות בנוסף.
אני אישית, משתדל תמיד לתת מענה בשיחות בנוסף לתרופות, הדבר חשוב ותורם רבות למטופלים.
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)