שאלה ישנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ישנה
    גבי
    13/09/2012

שלום אני בן 32 מאובחן סכיזופרניה
    אני שואל לגבי משהו שהיה לפני הרבה זמן , אני התחלתי טיפול אחרי שנתיים בערך
    זאת לאחר שסיגלתי לעצמי "תיק" של תחביבים והתעניונות כי לא רציתי לחזור לארץ במצבי אז .
    הייתה חוויה של הפלגה שלא מימשתי מחשש שאני ימות או שאני יקפוץ מהסיפון כי אני לא אוכל להחזיק מעמד , בעקבות זה ירדתי מהסיפון והתחלתי להסתובב ללא מטרה בפחד גדול .
    למעשה הטיפול חל שנתיים לאחר המקרה הזה שהיה השיא של ה"הפרעה " שהייתה לי .
    האם יש לזה קשר לפוסט טראומה ?
    אני שואל זאת מכיוון שאני בן 32 8 שנים לאחר הארוע ואני עובד וחי חיים נורמטיבים ,
    ואני יודע שבכל התקופה הזו שהייתי בן 26 כשהתחלתי בטיפול ועד היום , בסיטואציות בעבודה אני שואף להיות כמו שהייתי בגיל 21-22 אני ממש "זוכר " בדמיונות את זה
    גבוהה רזה שיער קצר אמביציוני !!
    עכשיו פה הבעיה כי בתקופה הזו שהייתי בגיל 21 -22 לא הייתי ככה איך שאני זוכר היה לי שיער ארוך וזקן !
    אז הבעיה פה שזה בעצם זיכרון מעווות או שיקרי , בגלל זה זה מעלה לי את השאטלה על פוסט טראומה . העיקר שאיבחנו אותי סכיזופרן נתנו לי תרופות וזרקו אותי לחרא לא שאלו מה הסיבות רק איבחנו לפי קרטריונים כאלה אתם הפסיכאטרים . !!
    אז מה זה הזכרון הזה שתקוע שם ואולי זה טראומה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ישנה

הוספת תגובה

• המשך

גבי
    13/09/2012

אני שואל את זה מכיוון שאני רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי ואני רוצה לדעת מה עדיף לי
    פסיכואנליזה , הטיפול המסורתי או קוגניטיבי ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים ????

גבי
    20/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו